ГОЛМААААААААААААААН?????
Голман ОДМА!!!!!!!
Па нормално дека не можеш да победиш кога цел меч игравме без голман.
НУЛА одбрани на Милиќ. Срамота какви голови изнаприми... Една фати додуша во првиот дел, ама и таа на втор обид ни ја дадоа...
Даскаловски барем фати две, со фаца

Пенали 3/7

Митревски не растури.
Не знам како не победивме, ама знам дека на крај треба да сме среќни што извадивме и бод.
Многу лошо стартувавме. Карачиќ многу се испува утакмицава, отапе со шутевите под блокот, ниедна не влезе...
Од она што видов Растворцев изигра добро, Петриќ 20-годишњак, но на среден бек игравме слабо. Карачиќ прилично слаб, Прибак даде некој гол, ама и три топки во серија ги додаде погрешно.
На крај ги имавме во рака, не ми се верува како ја поебавме ситуацијата.
А уста погана, реков ако Марковиќ го утне пеналот за +4, ќе се вратат овие...
И се вратија...
ОДБРАНА НУЛА...
Миркуовски не растрте...
На почетокот и за Атман немавме решение.
Единствен играч во одбрана ни е АБУТОВИЌ... Маестрално си игра одбрана...
Не знам зошто го извади на крај

Од пикериве, Тоскиќ беше океј во одбрана, Чипурин беше солиден, Стоилов онака, можеше и повеќе... Се изгуби крај нивнава висока одбрана, а за одбрана Чипурин е подобар.
Дибиров 

Шта речи, коју послуку порати...
Какви голчиња им даваше, само една промаши но од мртва позиција. Сам играше

Штета што го утна крајниот пенал за победа

Брумен исто беше добар, ама во одбрана многу слабо. Ме нервираше во напад што шутна два пати од бек, али за крило е топ
Душебаев ме разочара... Многу слабо деби...
Ама затоа Петриќ си гази тука, како само го стигна Георгиевски во една контра, и жива му ја собра

Капа до под!
Не ми е јасно што се бунеа овие на крај, кога имаше чист пенал (што го утна Дибиров)...
А пеналот за Металург врска немаше на крајот.
Пак ќе кажам среќа што се спасивме со голот на Дибиров.
На крај краева бод на гости не е лошо
Како за прв натпревар не знам што да кажам. ГЛАВАТОВИЌ дрво на клупата. Врска нема. Скоро ништо не изротира. Језда играа добро крилата, ама пак бе да му ебам мајката ниеднаш да не смениш

Што го зема Мите Стоилов кога не го игра а ни треба одбранбен? Зошто го даде Драгаш, а немаме одбрана? Зошто го зачува Лазаров а не влезе НИЕДНАШ?
ГОЛМАН ПОД ИТНО ДА СЕ НАЈДЕ

Од друга страна Металург играше скоро со втор состав

Без Станиќ, Мојсо, Вугринец, Велко Маркоски, Никола Маркоски, Димовски...
Доста фраерски

Се разиграа помладиве нивни во надеж да се покажат...
Овој Кеџо не истури во прво полувреме
На трибини доста неорганизирано кај нас. Доста празно кај нив

Нашата трибина до 4-ти блок беше полна цела, од горе до доле. И тоа во Комитскиот дел се стоеше гз преку глава, да се раширеа сигурно до крај ќе се фатеше трибината. По инцидентот се разреди публиката. Кај нив од цела публика 80% жени. Даваат гол, слушаш пискање на девојчиња ко на концерт на Бекстрит бојс

Навивање слабо и од двете групи.
Таман решив да не навивам еден меч, после две минути не издржав и застанав во копот. И ко за инает баш кај мене инциденти ебате

Си догледав после од блок 5