Maкедонија - Србија | 06.09, петок 21 часот |

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Туку вчера Илиевски со тројките беше како македонскиот Наваро.:pos: Гори од желба, ептен ми се свиѓа. И фацата што ја направи кога го удри по прстите српскиот играч кога шутираше за три. :pos:

Конечноооооооооооооооо (y)
Тргна возот, одлична игра секоја чест ! (y) (освен ако немаја нешто прсти вмешано во утакмицата, ама не ми се верва оти секоја победа е битна, секој сака да однеси шо поќе поени во наредна фаза)
Многу ми е ќеф кога ќе си ги шлакаме Србија, каков тапан му дадовме да го памтат за секогаш :)
Меккејлеб ги ИЗГАЗИ ! :cuc: БРАВО МАЈСТОРЕ !
Антиќ конечно и од него добра партија е ова сега беше друго 16 коша 14 скока, а не некни 4 скока...
Илиевски мајсторски ! Браќата просек исто и Гечевски (y)
Ееее вака да играме на наредните кај ќе ни биди крајот :D

Трпески :pos::pos: СКРОЗ е земен чоекот :D
--- надополнето: 7 септември 2013 во 17:49 ---
Колку аут од форма е Бо, чудо невидено :(

Молам ? :)

Posle navistina solidnata igra i nesreken poraz od CG koga na krajot kaj niv se vleguvase a kaj nas topkata vrtese okolu obracot i ispadjase(na 2 pati kaj Bo) i slabata igra protiv Litvanija koga ama bukvalno na nikoj ne mu odese(mozebi za toa pridonese i nivnata jaka odbrana na nasite bekovi) sinoka eksplodiraa ama bas site.Ne deka SZrbija igrase slabo tuku nasite tolku im dozvolija.Sega ostanuva samo da si zavisime od samite sebesi,so 2 pobedi do kraj nikakvi matematiki ne ne interesiraat.Ama zatoa i samo poraz od BiH i tolku od vtoriot krug za nasite.
Neka prikazat i 70% od ona so Srbija nema da imame problemi ni so BiH ni so Letonija

Само нека вака продолжат момциве и немаме гајле за идните натпревари :cuc:

Ја глеам репризата од РТС на јутуб, и комедии е коментаторов, влез на Војдан во рекет овој го мава по рака чисто, коментаторот вика па то нема везе фаул, бла бла... Пушете северњаци. :D

Ја глеам репризата од РТС на јутуб, и комедии е коментаторов, влез на Војдан во рекет овој го мава по рака чисто, коментаторот вика па то нема везе фаул, бла бла... Пушете северњаци. :D

Пушти линкче ако сакаш :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom