DUKESSINCE1988
THE DUKE LORD
изгледа начевски се враќа у тетекс.требало да игра за некој тим од грчка втора лига ама изгледа не се договорил.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
изгледа начевски се враќа у тетекс.требало да игра за некој тим од грчка втора лига ама изгледа не се договорил.
И ја слушнав такви муабети, ќе пробам да дознаам до после дали е сигурно.толку беше враќањето во Тетово, мачкање очи само а? гледам во делегирањето на ФФМ, натпреварот со Врапчиште е пријавен за во Ѓорче...
Од управата беа јасни и кажаја дека натпреварите со албански екипи ќе се играат во Ѓорче...
Ние 20,000 евра сме ви платиле за Егзон, а Вардар ви ги краде играчите за без пари.![]()
Алампиоски може да ми го лапне без да го пипне. Да не се осеќавмо ка домаќини, немаше нонстоп да ве тресемоПа тогаш кажаа дека не се чувствувале како домаќини, ајде против Шкендија ама Врапчишти бе![]()
Он не ни беше сезонава кај нас ми се чини. После купот замина. Ама и да бил уште кај нас, не сте вие исто со другиве па да споредуемо^ Марко Блажевски![]()
Од досегашните утакмици помеѓу Шкендија и Тетекс вие имате една победа повеќе, во финале шо не тепавте така да не држи тоа дека увек сте не тепале.