Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
изгледа начевски се враќа у тетекс.требало да игра за некој тим од грчка втора лига ама изгледа не се договорил.

толку беше враќањето во Тетово, мачкање очи само а? гледам во делегирањето на ФФМ, натпреварот со Врапчиште е пријавен за во Ѓорче...

толку беше враќањето во Тетово, мачкање очи само а? гледам во делегирањето на ФФМ, натпреварот со Врапчиште е пријавен за во Ѓорче...
И ја слушнав такви муабети, ќе пробам да дознаам до после дали е сигурно.

Од управата беа јасни и кажаја дека натпреварите со албански екипи ќе се играат во Ѓорче...

Па тогаш кажаа дека не се чувствувале како домаќини, ајде против Шкендија ама Врапчишти бе:LOL:

Ние 20,000 евра сме ви платиле за Егзон, а Вардар ви ги краде играчите за без пари. :D

Ние 20,000 евра сме ви платиле за Егзон, а Вардар ви ги краде играчите за без пари. :D

Кои играчи ни ги краде море? :D Има уште некој освен Деспотовски, не сум у тек денеска изгубен сум :D

На вас фетиш ви е ка сте со подобар спонзор да ни ги земате најдобрите играчи, иако пред 2-3 сезоне ка ни ги собравте играчите дел од нив не ни ви требаја, ама на вас главна цел ви е нас да не ослабнете, не вие да се појачате :D
Па тогаш кажаа дека не се чувствувале како домаќини, ајде против Шкендија ама Врапчишти бе:LOL:
Алампиоски може да ми го лапне без да го пипне. Да не се осеќавмо ка домаќини, немаше нонстоп да ве тресемо :D
Тоа му беше само изговор (кој му наредиле да го каже гомнава од управа) за да играа тогаш у Ѓорче. Свите мислевмо дека само таја ќе се игра, ама после тоа излезе дека све ќе се играа у Ѓорче.
А изјавата може и му држи вода, ама ка што кажав уште одамна тоа може се однесуело на Тетекс како управа. Зошто условите кои беа поставувани од управата на Шкендија кога вие бевте домаќини, увек се почитуваа. Кога ќе поставеше услов Тетекс, да се игра без “гостински“ навивачи, односно Балисти, не беше ист случајот.
^ Марко Блажевски :)
Он не ни беше сезонава кај нас ми се чини. После купот замина. Ама и да бил уште кај нас, не сте вие исто со другиве па да споредуемо :D

Од досегашните утакмици помеѓу Шкендија и Тетекс вие имате една победа повеќе, во финале шо не тепавте така да не држи тоа дека увек сте не тепале.

Од досегашните утакмици помеѓу Шкендија и Тетекс вие имате една победа повеќе, во финале шо не тепавте така да не држи тоа дека увек сте не тепале.

Зборим за последниве неколку години, 5-6. Предтоа Тетекс и Шкендија немаа играно подолго време ми се чини.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom