Македонија - Црна Гора | 04.09, среда 17:45 часот |

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ги отепавме на крајов :vozbud: Само Антиќ да се поправи, ептен е тапа досега, само тројката го вади засега :D

Браво момци каков кам бек е само вака и да продолжат до крај и тепаме, прво полувреме најдобри Стојановски и Бо добро и Антич на крај почна да игра како што се очекува од него и се извади со офанзивниот скок и со тројката пред крајот ама се надевам дека ќе одигра така до крај.

Пичку матер ми заврши пивото до полувреме ...каков крај
подгответе се за преживиување, тесно ќе биди :LOL:

Шо се палите бе, ко да заврши утакмицата па ај сеа ќе се радуваме...
Смешни грешки во напад правиме, топки од раце се лизгат, лоши подавања, и шо му беше на Илиевски финтата коа дозволи 2+1 ?
На крај мора да се спомне едно теле шо ше шуња по терен, го стаиле центар да игра ама му се сонило синојка дека треба да игра плеј и сеа со своите 2,17 м место забивање иде на положување и неможе еден полухрок од 1 пола метро да погоди...

П.С треба да се уништи Дашич зошто на минатото ЕП, а глеам и сеа има шанси да не напуни...

45 поени се многу на полувреме.Во Литванија стигнавме до крај ради одбраната и малкуте примени кошеви.Одбраната ако не проработи ништо не се прави..

Мамето !!!! На полувреме веќе ме боли гласот ајде само по дисциплинирано и посмирено до првата победа :vozbud:

Стварно многу ја отпуеа ти ебам судиите!

Без тоа, сепак многу слабо игравме у одбрана најголемиот дел од полувремето. Вучетиќ прави премногу простор, им фунцкионира пик н ролот а и играа одбрана на моменти ко Македонија да се. Нашиве многу тешки, очекувано, им треба време да влезат у ритам и одлично ќе биде ако на полувремево го симнат товарот!

Во напад слабо, све иде преку Бо, симултанка игра, немаат решение за него. Под обрач во напад слабо, но и тоа се очекуваше. Дамјан е вратен да се одмазди за промашениот зицер лани! Пошто ќе се влечеме на нив двајца во напад и тешко можеме да створме шанси под кош, решение е ОДБРАНА! Ако заиграме одбрана ко што знаеме, тепаме!

Заборавив да пишам, најмомент беше кога Самарџиски не ја закуца, кога промаши зицер, а Антиќ: '' Закуцај бе... пичко ! ''

Срце ќе ме стегне!
Еј, ако ме стрефи инфаркт, пишете ми СМС :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom