Kуп на Македонија 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата Beck's
  • Време на започнување Време на започнување
Вардар им е трн во очите на сите, јбг. Повеќе ќе се радуваат Вардар ако пропадне, отколку нивниот клуб да освои титула.

Р.ѕ. Оваа година ја типувам на Пелистер во финале. Би било екстра доколку би се сретнале Вардар и Пелистер во финале, ама не на Градски во Скопје. :) Нормално, и да се средат работите во Комити со платениците од ВМРО и со управата на клубот, па да се врати публиката, колку-толку.

Se misli na Miravci od Skopje ili Miravci od Gevgelija? :giggle:

Миравци си е од Миравци, таму и игра, а наскоро што нема да биде Миравци нема да биде туку ќе се вика ФК КОЖУФ.

Металург оваа година ќе ја бара шансата преку купот за да земе неколку илјади евра, да испадне од прво коло квалификации Лига Европа и тренерот да вика дека не нема шанси Металург да ја мине ни првата рунда и дека тоа е реалноста, тоа е максимумот. И следната година пак истото. Па кој е будала да гледа македонски фудбал...

Абе од увек ме интересирало, овој Јосип Бартон судијава, што е по националност?

Абе од увек ме интересирало, овој Јосип Бартон судијава, што е по националност?

Хрват ваљда. У Тетово живи, ама никад не ми текнало да се распрашам што е и како е. Ама Хрват ми делуе по имево.

Кој сака ќе можи да ја следи Пелистер - Миравци директно на страната на Фк.Пелистер

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom