Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Немам ништо против, али собра многу минуси со тоа што напиша за мерцедесот. Барем од менеФала за интересот!
Пред се, кога се запознавме ми се свиѓаше, осетив нешто детско во мене...
На долг рок тоа што уште повеќе ме погоди, беше дека каков пристап и да пробам, не ми успеваше, а она играше топло ладно. Како што не сме заедно, се повеќе мислам на нејзе, и кога ќе се видиме се уште се радувам.
Додека она работеше, јас го позајмував на татко ми мерцедесот што секогаш ми бил адут, но кај нејзе беше без ефект.
Фактот што ни тоа не ја импресионираше, уште толку ми потврди дека има она добри вредности и карактер.
Чекам одговор![]()

Од кај го препиша ова, кажи си сеа?
Иначе не знам која е ВИСТИНСКАТА жена, најверојатно се работи за различен вкус, но можам да ти кажам како до нејзино срце. Ќе ризикувам, затоа што после овде ќе ме "растепаат" со цитирања како не биле такви.
Битно е да имаш пари, а и не мора да и даваш. Доволно е неколкупати да излезите чаршија, а ти во скапа облека и да биде од познат бренд. Го вадиш кожениот новчаник, којшто е направен од најстариот и најиздржливиот носорог во Африка. Додека ти се мислиш дали да платиш со картица или пари, таа го "мерка". Си вели... - Овој наскоро ќе биде мој!
Следен чекор, ја покануваш дома кај тебе, а истовремено таа ќе го разгледа домот. Гледа гооолема куќа каде што можете да играте брканица и мижи-тата-ра, па оти да не биди и твоја жена во идно време?
-Ти пак не мора да и даваш директно пари.
Ја покануваш на вечера во познат ресторан, и го викаш најдобриот виолинист во градот да свири пред неа. После некое време и подаруваш прстен со незнам ти колку карати (не се разбирам многу многу во тоа), и ја прашуваш ДАЛИ ЌЕ СЕ ОМАЖИШ ЗА МЕНЕ?
-Која девојка би рекла не?![]()

може ли да знаеме за какви успеси се работи 
Ovoj i beshe tipot shto go nejkea zenskite ?Мартин со 58 јузер и нов филм за возење, ќе пукнам од досада со дупливе јузери барем стил да сменат мамата, демек да замачкаат, ова и за погодување е веќе досадно.

како не знаеме каков е твојот успех со жени, највечити јебо сиЗдраво,
Можеби знаете за мојот успех со жени, но мојата приказна не е со happy ending.
Имам 20 години, но чувстувам дека веќе ја знам правата жена за мене, посебна е, не е како другите, можеби знаете какво е чувството. Имам девојка во моментот, и имав да не речам пре-големи успеси во средно и сега на факс, но имам проблеми со таа што вистински ја сакам, кај нејзе ниеден трик што работи на другите жени не работи.
Можеби ви звучи чудно зошто ова го прашувам кога веќе имам девојка, ама старите навики не замираатМислам дека сум влезен во блага депресија, незнам што понатака.
П.С. Пробував со совети од "The Game", што обично успева и на 9ки, ама на оваа не.
Фала на помошта!

Здраво,
Можеби знаете за мојот успех со жени, но мојата приказна не е со happy ending.
Имам 20 години, но чувстувам дека веќе ја знам правата жена за мене, посебна е, не е како другите, можеби знаете какво е чувството. Имам девојка во моментот, и имав да не речам пре-големи успеси во средно и сега на факс, но имам проблеми со таа што вистински ја сакам, кај нејзе ниеден трик што работи на другите жени не работи.
Можеби ви звучи чудно зошто ова го прашувам кога веќе имам девојка, ама старите навики не замираатМислам дека сум влезен во блага депресија, незнам што понатака.
П.С. Пробував со совети од "The Game", што обично успева и на 9ки, ама на оваа не.
Фала на помошта!

А не ти паднало на памет дека, ако таа за тебе е вистинската не значи дека ти за неа си вистинскиот?