Вистинската жена? Како до нејзиното срце?

• Креатор на темата Креатор на темата patrickjane
  • Време на започнување Време на започнување
Охооо... вистинската o_O
Таман ќе почниш врска со некоја таква, ќе тераш години и си викаш: таа е таа!
И туку ќе запознаеш некоја што уште повеќе паметот ќе ти го заврти... Па не знаеш дали вреди да оди врска долгогодишна по вода и да израсипиш буквално се’ за да си експериментираш со некоја нова, уште „по-вистинска“, или да си останиш на старото, проверено. :confused:
Роман, трилогија, можам на оваа тема да напишам...

Фала за интересот!

Пред се, кога се запознавме ми се свиѓаше, осетив нешто детско во мене...

На долг рок тоа што уште повеќе ме погоди, беше дека каков пристап и да пробам, не ми успеваше, а она играше топло ладно. Како што не сме заедно, се повеќе мислам на нејзе, и кога ќе се видиме се уште се радувам.

Додека она работеше, јас го позајмував на татко ми мерцедесот што секогаш ми бил адут, но кај нејзе беше без ефект.

Фактот што ни тоа не ја импресионираше, уште толку ми потврди дека има она добри вредности и карактер.

Чекам одговор :oops:
Немам ништо против, али собра многу минуси со тоа што напиша за мерцедесот. Барем од мене ;)

Од кај го препиша ова, кажи си сеа? :icon_mrgr:

Иначе не знам која е ВИСТИНСКАТА жена, најверојатно се работи за различен вкус, но можам да ти кажам како до нејзино срце. Ќе ризикувам, затоа што после овде ќе ме "растепаат" со цитирања како не биле такви.

Битно е да имаш пари, а и не мора да и даваш. Доволно е неколкупати да излезите чаршија, а ти во скапа облека и да биде од познат бренд. Го вадиш кожениот новчаник, којшто е направен од најстариот и најиздржливиот носорог во Африка. Додека ти се мислиш дали да платиш со картица или пари, таа го "мерка". Си вели... - Овој наскоро ќе биде мој!

Следен чекор, ја покануваш дома кај тебе, а истовремено таа ќе го разгледа домот. Гледа гооолема куќа каде што можете да играте брканица и мижи-тата-ра, па оти да не биди и твоја жена во идно време?
-Ти пак не мора да и даваш директно пари.

Ја покануваш на вечера во познат ресторан, и го викаш најдобриот виолинист во градот да свири пред неа. После некое време и подаруваш прстен со незнам ти колку карати (не се разбирам многу многу во тоа), и ја прашуваш ДАЛИ ЌЕ СЕ ОМАЖИШ ЗА МЕНЕ?

-Која девојка би рекла не? :love:

Не е се во парите.. има нешто и во златото :)

Мене друго ми боди очи во цел муабет ''пре-големи успеси во средно и сега на фаkс '' :sneaky: може ли да знаеме за какви успеси се работи :cool:

Лезбејка е сигурно,иначе како тоа да не се влажни на тебе а посебно на мерцедесот на татко ти..несфатливо е.

Мартин со 58 јузер и нов филм за возење, ќе пукнам од досада со дупливе јузери барем стил да сменат мамата, демек да замачкаат, ова и за погодување е веќе досадно.

Мартин со 58 јузер и нов филм за возење, ќе пукнам од досада со дупливе јузери барем стил да сменат мамата, демек да замачкаат, ова и за погодување е веќе досадно.
Ovoj i beshe tipot shto go nejkea zenskite ?
Pa nesho po forum au ga bu da zbari nekoja ? :pos:

Здраво,

Можеби знаете за мојот успех со жени, но мојата приказна не е со happy ending.

Имам 20 години, но чувстувам дека веќе ја знам правата жена за мене, посебна е, не е како другите, можеби знаете какво е чувството. Имам девојка во моментот, и имав да не речам пре-големи успеси во средно и сега на факс, но имам проблеми со таа што вистински ја сакам, кај нејзе ниеден трик што работи на другите жени не работи.

Можеби ви звучи чудно зошто ова го прашувам кога веќе имам девојка, ама старите навики не замираат ;) Мислам дека сум влезен во блага депресија, незнам што понатака.

П.С. Пробував со совети од "The Game", што обично успева и на 9ки, ама на оваа не.

Фала на помошта!
како не знаеме каков е твојот успех со жени, највечити јебо си :D

него кажи ни ти на нас како стоиш со праички па да ти кажам ја една финта :D

Биди ТИ. Ако не и е доволно приложеното, трудејќи се да ја импресионираш и освоиш со трикови не типични за тебе, не само што неа ќе ја изгубиш туку ќе го оставиш таму некаде и твоето " Јас".
А верувај дека понатаму ќе ти биде потребно кај оние на кои, тоа и те како ќе им се допадне. Оние кои темава ќе ти ја сметаат за залудна. ;)

Здраво,

Можеби знаете за мојот успех со жени, но мојата приказна не е со happy ending.

Имам 20 години, но чувстувам дека веќе ја знам правата жена за мене, посебна е, не е како другите, можеби знаете какво е чувството. Имам девојка во моментот, и имав да не речам пре-големи успеси во средно и сега на факс, но имам проблеми со таа што вистински ја сакам, кај нејзе ниеден трик што работи на другите жени не работи.

Можеби ви звучи чудно зошто ова го прашувам кога веќе имам девојка, ама старите навики не замираат ;) Мислам дека сум влезен во блага депресија, незнам што понатака.

П.С. Пробував со совети од "The Game", што обично успева и на 9ки, ама на оваа не.

Фала на помошта!

Чедо нема вистинска, нема трикови и жената неможеш да ја разбереш во никој случај. Односно секој човек е приказна за себе. Заеби замарање со вакви работи и бркај си работа. Машките се замараме премногу за вакви срања, кај женските си е се поедноставно не влечат како мулиња и пак тие пресекуваат. Види таму гледај си девојчето ако го сакаш, ако не кажи му навреме да си бара друг и не му земај уште време од животот.
Тука во земјава изгледа помагаат само пари и да му одиш по кеф 24/7, а тие шо мислиш дека не паѓаат на тие работи или бараат уште повеќе или си имаат некој филм напраено во главата демек се различни ( а на крајот уште повеќе ќе се излетаат по тоа што трчаат сите) или пак се преправаат колку да бидат повеќе ценети во средината.
Имам еден другар вика „џабе ти се стомачните за на плажа кога ќе се најдат батки со кеш, со скутери и глисери и пак ќе те заебат„ и не си свесен колку е во право. Овде и тушник од 150 кила да е ако ги има парите ќе ги вртка најубавите и најпаметните и тој ќе биде нивното „мече„ а некој кој се труди да направи нешто од себе, кој е паметен и има тело ќе биде само играчка за кратко време, се додека не се појави некој од тие плишаните мечиња со кеш.
Имам 20 години, но чувстувам дека веќе ја знам правата жена за мене, посебна е, не е како другите (не е како другите туку бетер од нив, нема права само си опседнат од неа), правата неможеш да знаеш дали е и со години ако одиш со неа а камоли вака. Ти си опседнат со неа, заборави извесен период терај го животот и не си ризикувај врска со девојка која те сака.
Не дека сум нешто паметен али доволно пати изгорен така да ова е мое мислење понатаму си знаеш самиот ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom