Alcatel Idol

• Креатор на темата Креатор на темата BlueBirdy26
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
29 август 2012
Мислења
85
Поени од реакции
18
Има ли некој од вас искуство со овој телефон ? Ако има, кажете дали телефонот е добар како за еден смартфон. Добра ли е камерата и тачот и батеријата дали добро држи или мн брзо се празни ? И што е најважно дали вреди за тие пари или е гола вода ? Пишете побрзо пошо за две недели ќе треба да купувам нов телефон ?

mislam deka ne vredi za parite. Kamerata e dosta slaba i vadi prosek sliki iako e 8mp, nema da imas ponova verzija na android od 4.1.2 najverovatno. Vidi go htc dizajar x, ili samsung s3 mini

Баш го гледав ХТЦ Дизајр Х ама не ми се бендисува, пошо има понови модели и подобри. А за с3 мини не сум ич, боље би земал с3. Иначе фала за советот :)

jas imam alkatel i zadovolen sum ali najslaba strana im se tie dve raboti. Napraj istrazuvanje malce, razgledaj dr telefoni u toj cenoven rang sto gi imas gledaj reviews na jutub :)

Ja сум задоволен алкател корисник и би ти го препорачал..У живот сум имал 4 алкатели..последниве 2 алкатели исто. Маана им е камерата..не вади нај нај слика,али сосема солидна..ако не си до толку цепидлака тоа нема да ти е проблем.
По мое - алкател е секогаш најдобар избор платено-добиено.

Па баш ќе го видам во вип, ако го има изложено. А за камерата мислев дека била добра, пошо 8 мегапиксели била. Ама ок, фала за мислењето
Иначе дали тачот е добар и батеријата добро ли држи ?

Ако се мислиш ваков телефон да купиш, без размислување... купувај... подобар телефон немаа за тие пари :)

Јас сум корисник, засега сум презадоволен, и од камерата и од се. Имат брзина воопшто не кочит, за парите е топ подобро немат да најте сигурно.

Гледам сите пишувате ,,јас сум алкател корисник,, а јас ве прашав конкретно дали има некој од вас кој го има овој телефон, во случајот Алкател Идол

Sony Xperia M.

Ист ценовен ранг, светлосни години подобар.

Или за околу 2000 плус, Sony Xperia L. (ако големината на екранот е спорна).

Не бе Експирија.. Две експирии имав досега, Експирија Ј и Експирија Х8

Не бе Експирија.. Две експирии имав досега, Експирија Ј и Експирија Х8

Не сакаш xperia само затоа што си имал две досега или затоа што не си бил задоволен од перформансите?

Како и да е, ако купуваш од вип џабе е муабетот, секако ги нема тие два таму (сеуште).

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4

Не сакаш xperia само затоа што си имал две досега или затоа што не си бил задоволен од перформансите?

Како и да е, ако купуваш од вип џабе е муабетот, секако ги нема тие два таму (сеуште).

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4

Да, не ја сакам Експиријата пошто сум имал две досега. Сакав да сменам малку. Иначе перформансите им се солидни

Има ли некој од вас искуство со овој телефон ? Ако има, кажете дали телефонот е добар како за еден смартфон. Добра ли е камерата и тачот и батеријата дали добро држи или мн брзо се празни ? И што е најважно дали вреди за тие пари или е гола вода ? Пишете побрзо пошо за две недели ќе треба да купувам нов телефон ?
Ako ne si se odlucil seuste da si go kupis.
Ne deka za pari sto dobivas tuku se sto ima e odlicno.
kamerata e dobra i gi zadovoluva site baranja,ne deka e najdobra no za toa kolku plakas dobivas tri pati poveke vo sekoj segment od telefonot.
Odma ke se pobunat Samsungiite ili Ajfongii...koja glupost ili kakov Alkatel,ima aplikacii koi se nosat so bilo koj Samsung ili Ajfon ,htC ili bilo koj drug,A za cenata da ne raspravame.
Za otvaranje na aplikacii diskutabilno e koj e pobrz ili postabilel koga zavisi od mnogu faktori.
Internet mesto polozba(samo eden metar menuva mnogu-provereno i sporeden so s3),a toa sto ovie "nacukale"mal milion aplikacii ne im znaci nisto plus.
Ima GPS-fabricki jas kupiv GPS plus licencirani nad 500prg za 400den. I sto so toa?
Prvo zemi i zaprasaj se za sto ti e mobilniot .
Za rabota?
Za igri?
Za internet?
ILI "najvazno" ZA CALAM ?
Togas odluci se.
995 e poveke nego dobr(mene mi se pogodi,sega IDOLOT (barem za ovie 15 dena)e super.
Izborot e tvoj

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom