- Член од
- 8 април 2008
- Мислења
- 6.419
- Поени од реакции
- 776
е како билоА како било?
секој со своите убедувања
јас си имам мое ... ама ќе си го задржам за мене ...
е како билоА како било?
Задржи си го ... ако е форумов за тоа за изнесување на мислења...е како било
секој со своите убедувања
јас си имам мое ... ама ќе си го задржам за мене ...
Многу постапки, обичаи, работи кои биле нормални и секојдневни во минатото ние ги отфрламе како невозможни оти не можеме да ги сфатиме, разбереме и во нашите умови да си го преставиме тој тогашен свет, традициите, навиките обичаите.
ООО подготвени сме и тоа како...:nesvest:џабе и да го кажам ..
не сте подготвени да го чуете ...
сте се запнале за некои теории и веќе 64страна ги убедувате останатите дека се факти а не теории ...
и како шо кажа Лет
Тогаш Лет зошто не се земени овие работи за факти .. зошто не постои една теорија за изградбата на пирамидите туку постојат повеќе теории од кои една е земена за мејнстрим теорија која сите ја „сметаат“ за вистинска но сепак е теорија?124. Рекоа дека до кралот Рампсинит во Египет вледеела крајна справедливост и дека Египќаните живееле во благосостојба, но по него, кога со нив завладеал Кеопс, се нашле во крајна беда. Тој откако нејпрвин ги затворил сите храмови и забранил да се принесуваат жртви, заповедал натаму сите Египќани да работат за него. Едни ваделе камења од каменоломите во арабиск ........ итн ...
Теориите ги пласираат квази научници. Ни еден озбилен историчар или археолог не истражува траги на вонземјани колу или во пирамидите. Сите тие ја истражуваат историјата на египет и фараоните.Тогаш Лет зошто не се земени овие работи за факти .. зошто не постои една теорија за изградбата на пирамидите туку постојат повеќе теории од кои една е земена за мејнстрим теорија која сите ја „сметаат“ за вистинска но сепак е теорија?
да појаснам ...Теориите ги пласираат квази научници. Ни еден озбилен историчар или археолог не истражува траги на вонземјани колу или во пирамидите. Сите тие ја истражуваат историјата на египет и фараоните.
Кои ТЕОРИИда појаснам ...
околу изградбата на пирамидите ..
цитираше шо цитираше ... велиш се знае шо и како се потрошило платило и се околу изградбата ....
зошто тогаш не постои Факт и се каже така и така било .. зошто постојат само теории ...
Еве како се изградени:
:pos2::pos2::pos2:
Мислам дека треба да се разјасни што е мистеријата тука оти многу од тие што пишуваат кент гед ит.Хахахахаха.
Лет 3 нека не манипулира со факти.Има записи од кој и како се градени сите пирамиди во Египит освен тие во Гиза, за нив нема ништо и на еѓипјаните им било познато дека нивната цивилизација ги затекла тие пирамиди и по нивниот пример неуспешно се градени другите египетски пирамиди.