Чудовиште во с.Доброште-Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата Beck's
  • Време на започнување Време на започнување
B

Beck's

Гостин
Денеска од една чешма во село Доброште Тетово излегло едно чудно суштество, која можете да ја видите на следниот линк

Изворот е на Албански јазик, но можете да го погледнете видеото. Во текстот е потенцирано дека ова се случило и лани иако водата во ова село од страна на Институтот за јавно здравје е оцената како квалитетна за пиење.

Сте слушнеле ли за вакво нешто порано?

Сум ги заборавил " "

Изгледа како амбициозен конец или пак изгладнета минијатурна змија. Ама ваљда е некој вид на црв.

Ова или е змија или е еден вид на црв кој во мојот крај го нарекуваат `жица`бидејќи и наликувана на метална жица.И кај нас излегувале вакви работи во водата а верувам и на други места низ нашава чудесна земја.Ова е некој обид за медиумски бум.

Чудни стандарди за чудовиште.
ахахах ова е паразит-црв ...... и онака не ми е чудно Албанциве сеуште да се заостанати со времето ..... сеупте се во среден век :D ))))

guinea-worm.jpg

ахахах ова е паразит-црв ...... и онака не ми е чудно Албанциве сеуште да се заостанати со времето ..... сеупте се во среден век :D ))))

guinea-worm.jpg

Паразит викаш а? Остај, може и за божествено чудовиште да го прогласеа.

Вакво нешто нели се викаше Тенија?

Вакво нешто нели се викаше Тенија?
да да тенија ,но тие преку месо, ова преку вода ....... слично на тенија ,но различна средина на преживување е ......
--- надополнето: 29 август 2013 во 23:50 ---
Паразит викаш а? Остај, може и за божествено чудовиште да го прогласеа.

ахахха како во Индија ....... да ти излезе трето око на глава ,одма те сместуваат во категорија дека си Бог ..... :cuc::pos:

Ја првпат гледам вакво нешто, еве на некои им било познато тоа. Сепак чувството да ти изелзе од чешма е:вонзем:

guinea-worm.jpg

гнасооооо , се става ваква слика нецензурирано :cenzura:
а тоа најденото во тетово е 102 % некој ванземаљац :вонзем:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom