Јазк вака криво ми е кога читам вакви проблеми.
Нејсе и јас имав првут и тоа многу мама добро памтам дека средно Intesa и Гелот ми ја донесоа, па оттогаш не ставив никако и вообичаено косата ми е кратка, сега подолговреме немам првут но ова го препишувам на магичен сапун од Шпанија поточно да видам пишува Jabon-sabon soap фирмата е MYRURGIA S.Aод Мајорка и Барселона и откако го употребив а го купив за подарок на едно моме али испадна НИШТО(значи женски е сапунов) и си реков бидејќи мириса убаво и покрај пластичната амбалажа да го пробам-а го чував така цела година

, забележите дека редовно сум на Б-витамини(Б-комплекс) Олигојак+SE(тоа е комбинација на A,C,E и Селен) и матичен млеч од dr Waltz, а овие ги примам бидејќи рееетко јадам месо(не дека сум веган и слични срања) и тоа го јадам најнеквалитетното значи салами и виршли а од риби само туна во конзерва, а во оризот кога има кокошка едвај јадам(тоа е некоја аверзија кон тејсттот, мирисот), незнам и почесто сум на овошје и овошни салати,зеленчук и варен ориз без млеко и скоро без шеќер.
А шампоните, сум ги менувал и тоа рандом без разлика на цена и производител и последно време користам еден на Адидас и гел од австралија LYNX excite и сум задоволен. посебно од гелот кој е ревиталајзинг.
Но забележав дека колку поретко користиш шампон толку подобро е за косата и кожата, нормално Гел за коса, пена, восок НИКАКО не доаѓа предвид и години немам употребувано и ако сакате да се збогувате со првут треба исто да постапите.
И сега нема ниту П од првут а себореа сум немал никогаш освен црвенило и отоци од Оси и Скорпии.
Дефинитивно најдобар и не е јак

Гарантирам нема подобар
Е сега...татко ми од дете го користи овој сапун и за ништо не го менува
Да не го урочам, на 55 години влакно не му фали и не му е побелена косата
И јас гарантирам исто и за бекутан асортиманот за деца.
Видете кај производите за бебиња и мали деца важат поинакви стандарди кои се применуват(барем кај алкалоид да), исто важи и за кашестите сокчиња али јас ги пијам оние на Таковово не ХИПП-ичките.