The application was unable to start correctly (0x000007b)

• Креатор на темата Креатор на темата Filip95
  • Време на започнување Време на започнување
Se raboti za windows 7 64 bit , koristev universal theme patcher i go restartirav kompjuterot cim ke pomine login screenot se pojavuva ovoj error i ima samo OK , stiskam i stoi crn ekranot so cursorot samo , pomos :D

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
32bit ли ти е Windows 7?

Провери дали Universal theme patcher ти е 64bit?

Ако ти е 64bit тогаш затоа ја имаш таа грешка.

Провери таму па ќе најдеме решение.

32bit ли ти е Windows 7?

Провери дали Universal theme patcher ти е 64bit?

Ако ти е 64bit тогаш затоа ја имаш таа грешка.

Провери таму па ќе најдеме решение.

Види симнав Universal theme patcher за 64 бит како што ми треба.. откако ќе идеш PATCH на сите 3 поединечно, ти дава да го рестартираш компјутерот, го рестартирам се пушта поминува логин скрин се појавува ероров (дека фали explorer фајлот ) и стои црна слика, само курсорот се гледа ништо друго.. :)

Види симнав Universal theme patcher за 64 бит како што ми треба.. откако ќе идеш PATCH на сите 3 поединечно, ти дава да го рестартираш компјутерот, го рестартирам се пушта поминува логин скрин се појавува ероров (дека фали explorer фајлот ) и стои црна слика, само курсорот се гледа ништо друго.. :)
Грешка ем прочита дека ти е 64бит ем не виде :facepalm:
Ebati koro so sam...

Ајде оди вака CTRL+ALT+DELETE и оди Task Manager

Таму ќе идеш File> Run new task
Потоа пишуваш cmd

Е после cmd вака правеш

Следи ги овие команди што ќе ги напишам.

Пишуваш wmic

Потоа пишуваш product get name и чекаш да ти се појаве целата листа на програми што си ја исталирал во компјутерот, најди таа што ти праве проблем и за да ја избришеш ќе одеш вака....

product where name="taa programa sto ti prave problem ja pisuvas vo ova pole" call uninstall

потоа ќе те праша да или не со Y/N и пишуваш Y

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom