Oваа па кравава колку ми е одбивна.. со сила ги бута цицките само и само да изиграва секси милфица..па ќерка и е многу боље од неа.Еве ви ја Хеленче
Гадна е многу! Треба некој да и каже дека е стара и дебела.Oваа па кравава колку ми е одбивна.. со сила ги бута цицките само и само да изиграва секси милфица..па ќерка и е многу боље од неа.
Е тешко да се најде таков маж, и да се најде Хелена ќе го премислиГадна е многу! Треба некој да и каже дека е стара и дебела.
И тата би то синеМаја Поцевска ............
На оваа само чорап во уста иначе неможам со гласот да ја поднесувам ....
Весна Бејби
Особено тука каде што се банка како крап ќе се најдам крај нејзеМаја Поцевска ............
Темава не е за млади моми туку за жени 35+StillGoodLookin'.мојот избор е оваа .... Марина Автовска ..... девојкава е толку добра ... ја имам видено во живо .... одлично изгледа ... нормална девојка,без никаква шминка ,прекрасна е ....
Надица е многу фотогенична и е совршена за фото модел ,штета што не си ја искористи приликата која ја имаше ,ама во живо воопшто не ми се допаѓа ако не е топ средена со кило шминка, фризура,гардероба ....изгледа многу просечноТемава не е за млади моми туку за жени 35+StillGoodLookin'.
За мене најбоља жена 35+StillGoodLookin' е Надица Георгиева.
Прегледај го приврзокот 70231
Жена за сва времена!
не ми се верува како може да излезе на тв вака облечена ,страшно