za burekot i za devojkite neznam ali ja u 2001 bev na 4 dena u kicevo na olimpijada so ti znam tamu od osnovno ne nosea ne se sekavam mn na gradot samo se sekavam deka cel grad go prevrtevme nemozevme da najdeme sendvi4ara i lugeto so gi prasuvavme so minuvaa ne gledaa kako padnati od mars ) sea poleka ki4ev4ani ne me tepajte )) so kazav ova )
Еее брат збориш за пред 7 години! ИмаТ сеа и сендвичари и убави девојки Ама и бурекот е супер :smir:za burekot i za devojkite neznam ali ja u 2001 bev na 4 dena u kicevo na olimpijada so ti znam tamu od osnovno ne nosea ne se sekavam mn na gradot samo se sekavam deka cel grad go prevrtevme nemozevme da najdeme sendvi4ara i lugeto so gi prasuvavme so minuvaa ne gledaa kako padnati od mars ) sea poleka ki4ev4ani ne me tepajte )) so kazav ova )
Покрај тоа има уште нешто ......Не биле Кичевчаните криви шо Ќирчо бил спор ко полжав :pos2: Е шо прајле, станале сите и пешки 500метри и после го чекале ќирчота да слезе
Се самонавредуваш?Кичево е бомбона, само луѓето се срање...
Не зборев за сите, ама повеќето се такви... Луѓе без живот, љубоморни и себични... Секако дека има и прекрасни луѓе кои ги обожавам и се дружам со нив... :smir:Се самонавредуваш?
Мање вишеНе зборев за сите, ама повеќето се такви... Луѓе без живот, љубоморни и себични... Секако дека има и прекрасни луѓе кои ги обожавам и се дружам со нив... :smir:
Кои Кичевчани ти се другари?Мање више
Мене сто пати ми е во Кичево боље друштвото него Скопје на пример :star: