Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
LF so vi bara likot na ovoj si*tar vo maicka? Ili i vie ste za sozivot?
Прегледај го приврзокот 70484
ne te sfakjam.
Едниот од актериве на сликата е албанец од Блуз Бротерс
Браво и секоја за момците од УГЕ. Ја дури се изненадив кога чув дека имало 50 повредени... зашто реакцијата не делуваше толку груба, мада којзнае што се десило што нема снимено. Али секоја чест, не дадоа транс/знаме да им земат.
Најголемо изненадување за мене и најпозитивна оцена дефинитивно беше соопштението на клубот Шалке. Целосно застана со подршка за Комити и УГЕ. Така се работи во соработка со своите навивачи
П.С. Прочитав гласини и шпекулации дека паднало знаме на Gate 4 на Паок и било одземено од Комити. Колку има вистина во ова дека од наши е одземено?
Браво и секоја за момците од УГЕ. Ја дури се изненадив кога чув дека имало 50 повредени... зашто реакцијата не делуваше толку груба, мада којзнае што се десило што нема снимено. Али секоја чест, не дадоа транс/знаме да им земат.
Најголемо изненадување за мене и најпозитивна оцена дефинитивно беше соопштението на клубот Шалке. Целосно застана со подршка за Комити и УГЕ. Така се работи во соработка со своите навивачи
П.С. Прочитав гласини и шпекулации дека паднало знаме на Gate 4 на Паок и било одземено од Комити. Колку има вистина во ова дека од наши е одземено?
hehehehehheheheheheh vic na godinata komiti deka im odzele zname na gate 4![]()
Колку слатко се изнасмеа.Зошто да не е вистина (не тврдам, дека е, ќе видиме) нема да биде првото паднато знаме.
Кумани, Балисти, Гробари, Мајмуни,Чкембари,Пирати,Фаланга,Блекпул,Leicester City,Пирати,Ренова,Чкембари
На сите овие им има паднато знаме од Комити, зошто да не им падне и на овие?
Ај па и ти сеа![]()
Ај па и ти сеа![]()