- Член од
- 25 март 2012
- Мислења
- 8.686
- Поени од реакции
- 5.373
зошто се наљути вака сеа, не знам, си праиме мубает.... не мора да е вистина ова.
Не бе не се љутам, смирен сум како ти......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
зошто се наљути вака сеа, не знам, си праиме мубает.... не мора да е вистина ова.
И така скоро никој не ги слуша поетите шо брблат. Повеќето идат тамо за да ги сликат. Или грешка сум?
Ти им го п.... и на едните и на другите??? чим прашуваш....
простак.
... На запад ништо ново ...
Уште една тема за меѓу-етничко препукување која ќе отиде во канта за пар саати ... безвредно е да се пишува воопшто на вакви теми ... ај чао ...![]()
Овој Села дека работи за градот работи,работлив човек е ама дека претерува со национализмот претерува, законот за употреба на јазиците погрешно се толкува од страна на албанските партии,како прво, законот важи за самите албанци што работат и што живеат во тие градови каде што се над 20%,но не и за другите етникуми или за некои други организации!! Албанскиот јазик е само за албанците,а тие имаат право на тоа, незнам дали ме сфаќате?? Посебно албанските членови што се на форумот,изгледа треба да се одржува јавни дебати за законот за употреба на јазиците за да се сфати дека албанскиот јазик е наменето само за албанците,а не и за другите..![]()
Вака ги игнориравме и пред 15 години и ни се осакати Западниот дел на државата, сами сме криви за се и сешто,ево не гледаш дури ни на форуми не смееме да дебатираме..![]()