Помош околу Counter-Strike (општо)

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Имам проблем со кантерот, по секое исклучување на играта серверите од фејвс. ми ги снемува и треба пак одново да ги додавам. Ако сака некој да ми прати во ПП од каде можам да симнам асална верзија на цс само не таа од инсомниа или пак да ме упати како да го решам проблемов да не се замарам по 100 пати со анинстал / инстал.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.784
Поени од реакции
30.644
Има некој steam што не го игра ?

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
Znae li nekoj da mi kaze kako da igraam online. Ne sum igral CS 8 godini i povekje. Si ja simnav i instalirav 1.5 i super mi e. Ali ne znam kako da igram u multiplayer nekoj makedonski server ili sto i da e epten sum aut od ovie raboti ... srekja uspeav da instaliram i da kazam deka od sekogas sum bil zadovolen so PodBot 2.5 :) .. ali sakam nesto zivo da preebam :p ... aj pisete sto kako, IP ili ne znam sto treba ... pozz
--- надополнето: 23 јуни 2013 во 11:11 ---
Znae li nekoj da mi kaze kako da igraam online. Ne sum igral CS 8 godini i povekje. Si ja simnav i instalirav 1.5 i super mi e. Ali ne znam kako da igram u multiplayer nekoj makedonski server ili sto i da e epten sum aut od ovie raboti ... srekja uspeav da instaliram i da kazam deka od sekogas sum bil zadovolen so PodBot 2.5 :) .. ali sakam nesto zivo da pre*bam :p ... aj pisete sto kako, IP ili ne znam sto treba ... pozz

Член од
17 ноември 2008
Мислења
344
Поени од реакции
15
Baniram sum na MAx zm serverot ... sto treba da napravam za pak da mozam da igram ? :cuc:

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.002
Поени од реакции
582
Znae li nekoj da mi kaze kako da igraam online. Ne sum igral CS 8 godini i povekje. Si ja simnav i instalirav 1.5 i super mi e. Ali ne znam kako da igram u multiplayer nekoj makedonski server ili sto i da e epten sum aut od ovie raboti ... srekja uspeav da instaliram i da kazam deka od sekogas sum bil zadovolen so PodBot 2.5 :) .. ali sakam nesto zivo da preebam :p ... aj pisete sto kako, IP ili ne znam sto treba ... pozz
--- надополнето: 23 јуни 2013 во 11:11 ---
Znae li nekoj da mi kaze kako da igraam online. Ne sum igral CS 8 godini i povekje. Si ja simnav i instalirav 1.5 i super mi e. Ali ne znam kako da igram u multiplayer nekoj makedonski server ili sto i da e epten sum aut od ovie raboti ... srekja uspeav da instaliram i da kazam deka od sekogas sum bil zadovolen so PodBot 2.5 :) .. ali sakam nesto zivo da pre*bam :p ... aj pisete sto kako, IP ili ne znam sto treba ... pozz
Линк по пп
edit: ne mo\am ds ti pratam pp. eve tuka
Незнам зошто си инсталирал 1.5
http://www.sendspace.com/file/yg4ypr
Еве линк за цс 1.6. Во find servers
ќе најдиш македонски сервери

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
pa taka e i napraveno,no problemot e sto igrata koga ja igras ne e na cel ekran rezolucijata ne e na cel ekran soznam kako da ti objasnam
ако играш на лаптоп во Video namesti Widescreen
izgleda ti e na Normal

Kajgana Shop

На врв Bottom