NelTu
Coffee addict
- Член од
- 1 август 2011
- Мислења
- 2.370
- Поени од реакции
- 7.013
...се оправи?
Не многу...
...се оправи?
Епа можда да пробам.
Утре имам цела куќа за чистење, буквално сите соби се раскренати со варосувањето.
Чистењето се смета за физичка активност? Со оглед на тоа што треба да станам во 7, и да работам цел ден, сигурно има да се изнаспијам вечер. А друг чај освен од кантарион, оти ептен не можам да го поднесам... Пијам од брусница скоро секој ден, а наутро зелен чај, место нескафе. Нескафето го преместив после ручек и пијам само 1 наш во денот, за разлика од пред 2-3 месеци што пиев по 4-6 нескафиња на ден.
Дај ми контакт од психологот ако имаш,заинтересиран сум ,прати ми ПП ...Истите симптоми ги имав и јас. Студирам во странство, додека сум таму ми е одлично, кога ќе се вратам тука ми се враќаа симптомите и на еден подолг престој овде отидов на психоЛОГ којшто одлично ме среди, го најдов кореннот на сите проблеми и едноставно сменив многу навики од порано, за да сега животот си го сакам 100 пати повеќе од претходно, иако знаат да се вратат симптомите, си наоѓам сам начини за да ги снема (читање, трчање, излагање со друштво). Најважното е што тие симптоми не може да ве полудат, убијат, задават, угушат без разлика колку изгледало тоа така.
Првин, смири се.imam golem se nadevam nekoj ke mi pomogne da go prebrodam periodov znaci momenta
no lezam vo bopnica o navistina nepbjasniviricin mi velat da pijam asentra 50 mg nautrp i helex 0,25 tri pati pa ke namalele 10 dena sum tuka opsednat sum so strav koj sto navistina me maci pocnuam da se dvizam gubam voZduh mispam se gusam cesto izleguvam na balkon od sabajle koga sum doma pocnuvaat napadi deka nesto mem maci deka ke se onesvestam umram i vednas baram pomos znaci ne mozam da zamislam da odam a da n mi se pojavicuvstvoto 10 dena veke lezam tuka preku den sum ko izgubeno jagne a navecer mi e ok ednostavno me plasi deno i toploto vreme imam nekoja fobja mi se tresat race se potam i ednostavno me faka panika ne mozam da se vratam vo normala iskreno bi vi bil blagodaren ako mi pomognete i mi dadete sovet zpsto i ova veke ne e rabota da sedam so grupa ludaci a da ne se cuvstvuvam ko niv ve molam pisete mi poskoro odnapred blagodaren ke sum vi.
http://lmgtfy.com/?q=anxietyИма некој точна дефиниција што е ова?
Јас ако сакав на гугл да барам ќе барав ,јас барав стручно мислење од некој член на форумов фала сепак
Ќе ти го кажат од прилика истото она што го пишува и на интернет, страв, постојано чувство дека нешто лошо ќе се случи, пропратено со напад на паника, лошење и разни видови на физичка неугодност.Јас ако сакав на гугл да барам ќе барав ,јас барав стручно мислење од некој член на форумов фала сепак