Ти какво си плаво, мазно, набилданко мх мх мој совет е и ти да се пазиш![]()
Не сум многу мазен мушки хормони имам фала на бога , А и со билдањето слабо ми иде..испарив од жешково
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти какво си плаво, мазно, набилданко мх мх мој совет е и ти да се пазиш![]()
Мазен (без влакна на гради)Не сум многу мазен мушки хормони имам фала на бога , А и со билдањето слабо ми иде..испарив од жешково![]()

Мазен (без влакна на гради)
мх мх мх![]()
Никој не ги брани да кажат дека се педери..што се кријат? Шта је бре мишевииии![]()
♪♫ Oh, no, not I, I will survive
Жално што многу луѓе веруваат во нивните информации, без воопшто да проверат кој се веродојстојни.Без никакви причини, лажат и ја претставуваат ЛГБТ популацијата како болна, опасна за општеството. Па ако е болест, зошто не известат каде се лечи хомосексуалноста, наместо да поттикнуваат омраза?
Стануваат се посмешни и попрости.Жално што многу луѓе веруваат во нивните информации, без воопшто да проверат кој се веродојстојни.
New Zealand gay couples hold first weddings
Како 14 држава во свет со легализирани истополови бракови, вчера во Нов Зеланд се одржале 31 венчавка на истополови партнери. Следна на потег треба да биде Австралија.
![]()
ауу шо уба е невестата!!
ми изгледа како трудна да е ....