Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Tоni
  • Време на започнување Време на започнување
Уфф какво гостување:drk:

Тргнавме 3 полни автобуси и 10 коли значи од прилика 300 души околу 14:00, вруќината не уби па така патот до Штип стана уште по напорен.
Навивање како ретко досега цели буквално цели 90’ брез престан и најважно по втор пат без ниту една навреда било тоа врз база националност вера или некаква провокација до Фаланга која беше во помал број од нас и искрено смешни делуваа :) На крајот само еднашка им повикавме ’Учете се сељаци’ на што ни возвратија ’Курвите наши сестри се ваши’ при што ние си продолживме со нашите песни. Не знам порано дали пееле нешто навредливо, искрено не се ни слушаа.
Тргнавме за Тетово со доцнење пошто едниот автобус откажа па чекавме да се среди и така стигнавме накај 11ч во Тетово, долг ден нема што.

Што се однесува до играта можевме да изгубиме, можевме и да победиме така да нерешениот би рекол е најреален резултат. Најдобри на терен Јасир Селмани и Артим Положани другите под ниво. Инаку лоша вест е тоа што Егзон Бејтулаи мислам дека ги сјеба лигаментите(n) Дај Боже да не е точно.

Тоа е тоа мислам, не ме бидува многу за реферати, не знам зошто не настапи Марко Јовановски, не можам више да го гледам голманов што ни брани.
--- надополнето: 11 август 2013 во 23:36 ---
Инаку Штип мизерен град нема што, едно тетовско село е поголемо и побогато инфраструктурски

3 автобуси ти се 150 души... јака им душа на колите што возеле по 15 души

Не озбилно без провокација кој е мотивот нонстоп да се билда бројка?

3те автобуси заедно одевте?

Јас видов 2, и 7-8 коли ;)

На враќање си видел 2 или, пошто за Тетово едниот пишав дека се сјеба и задоцнил
--- надополнето: 11 август 2013 во 23:49 ---

Не озбилно без провокација кој е мотивот нонстоп да се билда бројка?

Моја грешка, ќе има слики и клипче па видете бројката. Не ни се замарав со бројката, важно имавме одлично издание. Се надевам дека има некој од Штип на форумов па да слушнеме и негово мислење

до негде си во право во автобуси те имаше околу 200души го слуснав тој што ни ги даде картите рече не се тускајте има за секој карти има 180 и неколку дучи што влегоја бес карти значи околу 200 плус тие со коли кој беја обична публика ако збориме за балисти 180-200бевме

На Егзон Бејтулаи му дале 2 дена одмор, како што ми рекоа се работи за истегнат мускул.

тој автобусот што викаја ни се расипе јас ич не верувам нешто вака ни направиа и во куманово за ЛЕ тогај ни побегна затоа што го збудалија нее чудо пак истата фора да ни га направиле ,ке умрав маме му ебем не се дишеше

На Егзон Бејтулаи му дале 2 дена одмор, како што ми рекоа се работи за истегнат мускул.

Ќе ни биде од голема корист, голем потенциал поседува иако голот падна по негова грешка :icon_mrgr:

Си го пропуштил нема што да лажем, еве можда ќе има некој член од Штип пто би потврдил. Или па слики нешто ќе почекаме.

У тој белиот, скоро гланц нов автобус кој се возеше? Фудбалерите?
И на враќање колку автобуси тргнавте од Штип?

У пм, ко Васко Ефтов сум со прашањава :D

У тој белиот, скоро гланц нов автобус кој се возеше? Фудбалерите?
И на враќање колку автобуси тргнавте од Штип?

У пм, ко Васко Ефтов сум со прашањава :D

Не знам за кој автобус збориш не сум го приметил, инаку од Штиш 2 тргнавме а сите од 3 автобус мислам дека ги префрлија кај двата автобуси додека некој си дојде со кола кај што имаше место плус.

Инаку да не просиш кај патарината што немаш пропуштено ништо:icon_lol:

Не знам за кој автобус збориш не сум го приметил, инаку од Штиш 2 тргнавме а сите од 3 автобус мислам дека ги префрлија кај двата автобуси додека некој си дојде со кола кај што имаше место плус.

Инаку да не просиш кај патарината што немаш пропуштено ништо:icon_lol:

3 автобуса идете, а не си приметил такво автобусиште :confused: Чудно, зар не?

Абе и сеа читам дека си пишал дека сте биле 300 души :pos:
Ако сте биле повеќе од 120 души, ја ќе ти купам златна огрлица :)

П.С. се курвам на патарина кај Петровец, не ме виде со подвиткана ногавица? :icon_lol:

3 автобуса идете, а не си приметил такво автобусиште :confused: Чудно, зар не?

Абе и сеа читам дека си пишал дека сте биле 300 души :pos:
Ако сте биле повеќе од 120 души, ја ќе ти купам златна огрлица :)

П.С. се курвам на патарина кај Петровец, не ме виде со подвиткана ногавица? :icon_lol:

Па ти глупо прашање поставуваш, кај може фудбалерите да се возат заедно со нас кога тие стигнале во Штип уште на пладне. Автобусите тие биле, незнам дека некој бил ланц нов.

bregsken13.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom