Препорака за одмор на море во близина?

• Креатор на темата Креатор на темата Флеш
  • Време на започнување Време на започнување
Ф

Флеш

Гостин
Сакам да одам на одмор на почетокот од септември .... мислам дека би требало да паднат напумпаните цени тогаш и нема да има толкава гужва од туристи .... дајте ми некој предлог-дестинација за одмор на море .... веројатно сам ќе одам .... се мислам дали во Албанија,Црна Гора или Хрватска .... кои места се убави во овие земји со добри хотели,плажи и добри цени ?!

Благодарам ... Вори :cool:

За Албанија,во почеток на септември,би сакал јас со жена ми да одам
7 дена, би барал уште некој кој бил таму и му е познато некое убаво место.
Превоз со моја кола.Поточно по пат не се оди сам,а таму е веќе полесно.
(препорака за Вори - Црна гора)

За Албанија,во почеток на септември,би сакал јас со жена ми да одам
7 дена, би барал уште некој кој бил таму и му е познато некое убаво место.
Превоз со моја кола.Поточно по пат не се оди сам,а таму е веќе полесно.
(препорака за Вори - Црна гора)
брат .... 6 месеци работев сам на круз брод .... нема проблем сам да одам .... таму на брод бев со илјада души од сите страни на светот кои прв пат ги сретнав и тоа со пречки на јазичната бариета .... но проблемо мистер робото .... :D

брат .... 6 месеци работев сам на круз брод .... нема проблем сам да одам .... таму на брод бев со илјада души од сите страни на светот кои прв пат ги сретнав и тоа со пречки на јазичната бариета .... но проблемо мистер робото .... :D

Кефалонија (иако не си го ставил нашиот јужен сосед во комбинација). Прееекрасен остров,многу топол во ек на сезоната но затоа идеален за септември

Кефалонија (иако не си го ставил нашиот јужен сосед во комбинација). Прееекрасен остров,многу топол во ек на сезоната но затоа идеален за септември
намерно ги избегнав HellAss и Bullshitgaria поради патриоски причини .... едноставно не можам да поднесам да одам каде што ме серат и не ме почитуваат .... искрено со Албанците немаме лоши односи .... критичен момент беше можеби малата војна во 2001 година .... имам пријатели Албанци .... ми ја препорачуваа Саранда или Валона ... имало и некои убави острови викаат ,ги заборавив како се викаат,па затоа да прашам од вас некои што како е ,лошо е ,добро е .... не сакам да одам и едноставно лошо да си поминам .... ретко одам на одмор .... одам на одмор после 10 години пауза ..... време е стомакот пивски да го изложам на сонце ... :LOL:

Вори кај и да идеш сам досадно ќе ти е. Глеј најди некоја риба и у Дојран да идеш убаво ќе ти биде. Место мање битно,ама риби тешко се наоѓаат.:noze:

намерно ги избегнав HellAss и Bullshitgaria поради патриоски причини .... едноставно не можам да поднесам да одам каде што ме серат и не ме почитуваат .... искрено со Албанците немаме лоши односи .... критичен момент беше можеби малата војна во 2001 година .... имам пријатели Албанци .... ми ја препорачуваа Саранда или Валона ... имало и некои убави острови викаат ,ги заборавив како се викаат,па затоа да прашам од вас некои што како е ,лошо е ,добро е .... не сакам да одам и едноставно лошо да си поминам .... ретко одам на одмор .... одам на одмор после 10 години пауза ..... време е стомакот пивски да го изложам на сонце ... :LOL:

Претпоставив. Но верувај островите се сосема поинаква приказна отколку краците во Грција. Никој со никого не се замара и гледаат само да ти ги земат парите, дури и се премногу љубезни. Населението по островите не се занимава со политика и воопшто не им пречи ако им кажеш дека си од Македонија ако и некој воопшто те праша.

Јас од искуство не би ти ја препорачала Албанија, па ти како сакаш. Ако мора да биде некоја од државиве што си ги набројал јас би ја избрала Хрватска иако е малку соленка со цените но убедливо најубава е.

Претпоставив. Но верувај островите се сосема поинаква приказна отколку краците во Грција. Никој со никого не се замара и гледаат само да ти ги земат парите, дури и се премногу љубезни. Населението по островите не се занимава со политика и воопшто не им пречи ако им кажеш дека си од Македонија ако и некој воопшто те праша.

Јас од искуство не би ти ја препорачала Албанија, па ти како сакаш. Ако мора да биде некоја од државиве што си ги набројал јас би ја избрала Хрватска иако е малку соленка со цените но убедливо најубава е.
викаш Кефалонија а ?! хммм ... имаш и некои други идеи да ми препорачаш ,ок ајде може Грција .... препорачај ми преку која турист. агенција да одам .... искрено не се разбирам многу од средување и планирање за одење на одмор .... имам 23 и искрено после 10 години одам надвор за прв пат на одмор сам без никој ..... тоа на брод шо бев не беше искрено одмор .... ок видов венеција,наполи,но сепак беше онака на застанување , па назад на работа на брод 10 часа 24/7 ..... гледам дека навистина се разбираш .... :)

викаш Кефалонија а ?! хммм ... имаш и некои други идеи да ми препорачаш ,ок ајде може Грција .... препорачај ми преку која турист. агенција да одам .... искрено не се разбирам многу од средување и планирање за одење на одмор .... имам 23 и искрено после 10 години одам надвор за прв пат на одмор сам без никој ..... тоа на брод шо бев не беше искрено одмор .... ок видов венеција,наполи,но сепак беше онака на застанување , па назад на работа на брод 10 часа 24/7 ..... гледам дека навистина се разбираш .... :)

Еве ти тема за кефалонија разгледај http://forum.kajgana.com/threads/Кефалонија-најголемиот-јонски-остров.62133/page-2 Не знам годинава која агенција организира јас бев преку савана ама они немаат понуда за кефалонија годинава. Најдов понуда годинава но со превоз од Охрид и Битола, немаше превоз од Скопје а доста ефтина беше. Ако ти одговара превоз од Охрид, Кичево или Битола пиши ќе ти дадам линк од агенцијата.

Скијатос-Грција можеш да одиш преу игуана турс или преку Атлантик.

Еве ти уште еден предлог а не е Грција....Лорет де Мар, оди преку дипломатик убедливо најдобри се за таа дестинација. Не е многу скапа дестинациа а за 23 годишен дечко е топ место има многу журки забави жени. Само до душа малку поладничко е во септември.

П.С. Што ќе правиш сам на одмор?? Земи некој со тебе, другар, жемска, некој ...чисто онака да има со кого да ги оговарате девојките на плажа

devojka87 те убеди за грција? јас би играл на Хрватска, ама не знам јадранот дали е ладен во Септември ...

devojka87 те убеди за грција? јас би играл на Хрватска, ама не знам јадранот дали е ладен во Септември ...
па ме стави во мислење ..... абе брат не е важно .... сакам само добар одмор каде ќе ме почитуваат тоа што сум и од каде сум .... би идел и во Грција ,само да ме третираат дека сум Македонец и дека нема да ме третираат како гомно .... не можам да сфатам овие нашиве шо идат во Грција .... им ги шкртаат колите,ги малтретираат ,а пак одат ... :tapp:

па ме стави во мислење ..... абе брат не е важно .... сакам само добар одмор каде ќе ме почитуваат тоа што сум и од каде сум .... би идел и во Грција ,само да ме третираат дека сум Македонец и дека нема да ме третираат како гомно .... не можам да сфатам овие нашиве шо идат во Грција .... им ги шкртаат колите,ги малтретираат ,а пак одат ... :tapp:

Гледај ја статистиката... колите ги кршат во Северна Грција (Егејска Македонија), а не на островите или подолу.

ПС. Чисто информативно!

Грк е грк било на кипар било во егејска. Доста со пропаганди како не сакале или како биле добри ваму и онаму, истите тие сигурно не ни мислат добро. Со свој камен по глава бе и кога ќе се свестиме пак некој пробува да те убеди дека не е така. Црна гора, Хрватска а и Турција ти се блиску, Турција има и евтини летови ако не си зел тоа во предвид

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom