kooperativa
Г-ин Пола Милениум
- Член од
- 2 октомври 2012
- Мислења
- 7.633
- Поени од реакции
- 8.601
морееееее, како што тргнале работиве, со силните ни верници, ќе ме натераат и тоа малку почит и надеж што ја имам во христијанството да го снема. ![Тапшање :tapp: :tapp:](/styles/default/xenforo/emot/tapp.gif)
![Тапшање :tapp: :tapp:](/styles/default/xenforo/emot/tapp.gif)
морееееее, како што тргнале работиве, со силните ни верници, ќе ме натераат и тоа малку почит и надеж што ја имам во христијанството да го снема.![]()
Може некој ќе ме убеди дека сум шеснаестата реинкарнација на Гаутама Сидарта. јбг никад се не зна.
Дотогаш сум ова што сум. Баба Ванѓа не сум да знам ШББКББ.
Стереотипот е што ми натураш зборови што не сум ги рекол, а се поведуваш од стереотипот што го имаш за атеистите.
сеа ме тролаш или .....? доволно е што не пцујам и фрлам со дрва и камења по верата, него сум само критички настроен и барам одговори на моите прашања. каде имам изјавено дека христијаните се кретени, дека се малоумни, и сл зборови? штом не сум ги искористил, значи со некаква почит се однесувам, нели?А имаше ли почит?
--- надополнето: 10 август 2013 во 17:04 ---
Епа никад се не зна пријателе. Тоа ти го зборувам и јас.
сеа ме тролаш или .....? доволно е што не пцујам и фрлам со дрва и камења по верата, него сум само критички настроен и барам одговори на моите прашања. каде имам изјавено дека христијаните се кретени, дека се малоумни, и сл зборови? штом не сум ги искористил, значи со некаква почит се однесувам, нели?
Не е точно! Став е една работа, клеветење и манипулирање со информации сосема петнаеста!Ти побара да не зборувам на тие теми, бидејќи моите ставови не се совпаѓаат со твоите, нели?
Истото го правиш и ти, тука, ама никој не ти рече да не пишуваш на темите, иако многумина можеби се почувствувале навредени.
Па за што тогаш реплицираше побогу? Тоа одсекогаш сум го велел дека не се знае може ќе поверувам у религијата на мирот, може во Кришна, може во Маниту, Один, Зевс...... Истото важи и за тебе. Може утре ќе станеш од тие болдираните. Никад се не зна нели.Епа никад се не зна пријателе. Тоа ти го зборувам и јас.
Не е точно! Став е една работа, клеветење и манипулирање со информации сосема петнаеста!
Ти отворено и дрско си призна дека моето време и волја да ти одговарам на прашањата за тебе е "тепање време" - забава! Ти не се ни потруди да користиш аргументи во комуникацијата со нас, дискусијата и постовите се таму, се е запишано.
Но ова е сосема друга тема, и немам намера да добивам опомени поради тебе. Ако имаш да кажеш нешто за телемата имаш соодветна тема, таму можеш да објасниш како телемитите не ги оставале другите на раат.
Па за што тогаш реплицираше побогу? Тоа одсекогаш сум го велел дека не се знае може ќе поверувам у религијата на мирот, може во Кришна, може во Маниту, Один, Зевс...... Истото важи и за тебе. Може утре ќе станеш од тие болдираните. Никад се не зна нели.![]()
И после јас сум бил навивачТи да станеш од болдираните![]()
?!?!?!? што и јас сине бруте? може да го елаборираш ова? не го контамАх, зар и ти сине Бруте.
Ај можда еден ден ќе добиеш одговори, на твоите прашања![]()
И после јас сум бил навивач. Оди бе бегај, МПЦ навивач си.
![]()
леле, денес добивме 2 кавера на песната. сега во чест на дони, ...... “излаези МПЦ на теераса.......“ и тако даљеИ после јас сум бил навивач. Оди бе бегај, МПЦ навивач си.
![]()
?!?!?!? што и јас сине бруте? може да го елаборираш ова? не го контам
а за одговорите, ........ знам дека никогаш нема да ги добијам, но тоа не значи и дека треба да се предадам однапред. ако ништо друго, генерацијата после мене да има барем 0,000000000001% добивка од моите прашања
ти се прадаваш? зошто да не прашувам тука? не викам дека ќе ми биде одговорено, али сепак може да има квалитетна дискусија. ако ништо друго, quality timeНе да се предадеш, туку ако навистина те интересираат одговри на такви прашања, треба да се бараат на друго место и од други персони
Тука се е кажано......
ти се прадаваш? зошто да не прашувам тука? не викам дека ќе ми биде одговорено, али сепак може да има квалитетна дискусија. ако ништо друго, quality time
ама брзо се конвертираОк. Можеби.
Но не верувам, посебно не во болдот.
И јас станав атеист.