Новата Мис Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
954770_634100859954285_1345453768_n.jpg

Miss Face???

Скратено од Miss Facepalm

А и нозете не се за потценување :facepalm:

grupna.jpg

Леле стварно... Не се некој јаки и сочни, ама барем се ЖЕНСКИ.
Ова не било...

И сега оваа НЛО фаца ќе не претставува по светов?
Не бе јас појќе не кажвам дек сум од Македонија..

оваа втората ко клучевите у гаќи да ги чува

деспина е многу убава во живо ...можете да ја видете у песната до мене од пи4 ... штипјаните од форумо ја знаат нека пишат понекој коментар позз

Има убавко тело можеби во живо е убава ама да не се лажиме не е за мис на Македонија :)

Па искрени да бидеме не е грда ама не е материјал за мис на Македонија.Да идам да прошетам надвор сега сигурен сум дека ќе најдам 3-4 поубави.

П.С Како што спомна некој дури и во самиот избор има две што се на фаца каде каде полични, а во тело горе доле исто како неа имаат.
П.С2 Црнокрак отсекогаш ги местеле изборите го знам ова од прва рука извор.

деспина е многу убава во живо ...можете да ја видете у песната до мене од пи4 ... штипјаните од форумо ја знаат нека пишат понекој коментар позз

Ти си или ебачица ти е?

абе остај ти во живо, оваа треба да пред се фотогенична.... џабе се друго
пиши на facebook despina careva и ке видеш дека е убава со убавината има многу постигнато работе во ирис телевизија водителка има ја во песна ...

пиши на facebook despina careva и ке видеш дека е убава со убавината има многу постигнато работе во ирис телевизија водителка има ја во песна ...

Не ми се верува дека со убавината има многу постигнато.

Има многу турбо-фолк фаца.Ништо чудно да ја видиме во иднина да ја одбере таа кариера.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom