Новата Мис Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Во Македонија секој/а втор/а е манекенка/диџеј во зависност од полот, со ваква младина нема зошто да се грижиме за нашата иднина :LOL:

Ја капа му симнувам на тој шо ги убедил сите овие дека можат да се кандидираат за мис.
Убеден сум да го пратиме човеков кај Самарас ќе го убедеше да не признае под уставно за 2 саата, и дури ќе не молеше да си го зееме егејскиот дел.

template.jpg

Многу слабо девојчево (второво) што го одбравте, нека иде да се провери анорексија недај боже и ногата и се искривила, само на коса останала. Али фацава и е поубава од онаа на мисот, додека мисот мора да признаете дека има добро тело. Да не биде дека му ја уништуваме кариерата на девојчето :)

Не ми е за друго ќе ја пратат надвор како избраничка која ќе ја преставува земјата , шо ќе мислат за останатите оваа ако е мис

Дали сериозно сакаш мислење од мене за ова? :pos:

За жал парата го врти светот, деновиве ќе дознаме кој и се мама и тате.

Абе шо јадете :гомце: за Шчипјанката моја,вие поубави да не сте,девојката и не е толку лоша во споредба со конкуренцијата,одете на нејзиниот Фејсбук профил таму има поубави фотоси од овие

426031_569463746397907_1674642354_n.jpg

Ај разбирам небитна работа ова.....ама девојчињава бе, малку да се приземни, да рече „чекај, освен домашниве некој дали комплимент ми дал у животов?“.....па и тие без памет, жени - него скотот што го организира ова :facepalm:

Ај разбирам небитна работа ова.....ама девојчињава бе, малку да се приземни, да рече „чекај, освен домашниве некој дали комплимент ми дал у животов?“.....па и тие без памет, жени - него скотот што го организира ова :facepalm:

Мики Црнокрак
Инаку освен број 4 другите на карневалот во Струмица мажоретки не би ги стал

Абе шо јадете :гомце: за Шчипјанката моја,вие поубави да не сте,девојката и не е толку лоша во споредба со конкуренцијата,одете на нејзиниот Фејсбук профил таму има поубави фотоси од овие

426031_569463746397907_1674642354_n.jpg

Овде не е лоша воопшто можеби и не е фотогенична а на сликите од изборот како да заборавиле да ја извадат од солариум o_O

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom