Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
како се вика музиката што е во позадина на промово?

Таа песна незнам која е, ама ако ти се допаѓа таква музика ти препорачувам да ги слушнеш Globus.

мене всушност не ми треба песна туку мих, така подолг накај 40 тина минути, ама немам појма како да го најдам,
започнува со оваа песна, а песната после него е со хармоники... ако некој има појма за што зборувам, нека ми помогне ве молам
со месеци го барам...
https://www.youtube.com/watch?v=YaIkBvFsmY4

Некој да предложи песни слични на овие

Ајде малку помош. Песнава почнаа да ја даваат мај месец на Антена 5 и машко ја пее така рап,техно стил нешто мешано и само се слуша bad news, bad news, , walking around looking like bad news ... Цел јутјуб го пребарав ама ништо :( Any help ?

I sea ne vi teknue pesnata so stenkanje kako se vika u posledno vreme nonstop ja pustaat vo Ohrid po diskotekite po plazite mn e interesna taka tapan nes na pocetok edno minuta pa posle toa stenkanje nes Xaxa :D

koja e pesnata sto e powerplay na antenna 5? nekoja zenska e, ima glasce kako inna, a moze i ona e :D fala unapred

Песнава ја слушнав Албанија на одмор на плажа цело време ја пуштаја.. машки глас... ништо од тексто не памтам ама музиката заразна многу ако ја знај некој песнава нека кажи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom