Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Добро де два гола биле не мења ништо еден гол

Калаш ќе оди на позајмица некаде или ќе остане ?

Ќе остане
--- надополнето: 5 август 2013 во 20:27 ---
Донев пиши дека сум дал точна информација брзо и навремено.

Сега кажи уште кај ќе оди Валас, каде Пиазон, а каде МекЕхран и кога, во колку и со кој ја играме следната и таа после неа.

Валас- шпеклуации велат Интер
Пиазон-шпекулации имаше за уште една сезона во Малага
МекЕхрран-нема сериозни шпекулации ама најверојатно во некоја Англиска екипа
Следната ја играме на 8.8.2013то лето господово во 03:00 по Македонско време.

Роман наш:

Роман наш, кој си на трибините
да се свети името Твое,
да дојде богатството Твое,
да биде волјата Твоја,
како во Англија така и во Русија
титулите наши насушени донеси ни ги денес
и прости ни ги долговите наши
како и ние што им ги проштеваме на твоите претходници
и не нè воведувај во искушение,
но избави нè од Фергусон
Амин!

Шпекулациите велат дека Пиазон ќе оди во Витесе, а МекЕхран во Сосиедад, али ај нема врска. И не прашав само за следната него и таа после неа. Има надеж, ќе те биде, само полека, не се форсирај. :D

Ова ти се некои инсајдерски информации прв пат слушам да ти кажам право.

Ова ти се некои инсајдерски информации прв пат слушам да ти кажам право.

http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...ned-loan-Real-Sociedad.html?ito=feeds-newsxml

http://www.weaintgotnohistory.com/c...c-lucas-piazon-loan-vitesse-arnhem-eredivisie

Мене од други места ми се информациите ама само да ти покажам дека не се тајни :D
--- надополнето: 5 август 2013 во 20:51 ---
И да, цел ден заборавам.
Среќен роденден КАЛУУУУУУУУУУУУУУУУУ и Бертранд
Salomon-Kalou_1068174.jpg

Има талент во Змејски ќе го биде само му треба повеќе брзина во постирањето, ама ќе го среди чичо Мурињо. :icon_mrgr:

п.с Донев заборави да побараш извештај за Чалоба, имаш голем минус... :cool:

Ѕвер <3
--- надополнето: 5 август 2013 во 23:55 ---
dragonsky слабо пратеш нешто у последно време :D

BMW vo Milano, Porshe u Madrid... Nekoja informacija sho zmaj od auto vozi u London? :cool::icon_mrgr:

Очекувам добра сезона. At least, подобра од претходната. Најголемиот фактор за такво мислење е пошироката клупа. Не бевме премногу активни на пазарот, вративме значајни играчи од позајмница и може да се каже дека по 10 години почнавме да се одвојуваме од тимовите како Сити, ПСЖ, сега Монако. Се надевам дека нема да го изневерат моето мислење и да се вратат на старата трансфер политика. :unsure:

Да си го пишам мојот dreamteam за сезонава:
Чех
Азпиликуета - Кејхил - Луиз - Кол
Микел - Рамирес
Де Брајне - Мата - Хазард
Торес

Како и да е, никој нема да има загарантирано место во старните 11 кај Мурињо, тоа мислам дека ни е јасно на сите. Евентуално Кол и Чех се издвојуваат од другите (сепак Бертранд не е адекватна замена за Ешли, додека Шварцер не верувам да се наметне многу и ќе служи како бек-ап опција, во случај на некоја повреда кај Петр или во куп утакмици). Секој ќе мора да се испоти за да добие место во првите 11, конкуренцијата е здрава работа.

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom