Депилација

Јас депилатор не користам оти прави многу поткожни. Само восок или шербет за депилација. И затоа ги оставам да пораснат некое време, за убаво да ги извадам кога ќе дојде редот за тоа. У суштина не сум многу влакнеста и плус светли ми се влакната, па и кога ми се подраснати малку не ми се познаваат. А за нозе кога ти се малку подраснати, пробај со чупкалица, само доста време ќе изгубиш така:) .

а пак мене брзо ми растат, и да речеме ќе одам на депилација и дека се кратки нели нема да ги извадат убаво и за неколку дена пак ми искачаат. и тогаш се појавува дилемата, со што да ги извадам...

иначе, ИНФОРМАЦИЈА ДО СИТЕ, немојте у Сандра да одите за депилација, катастрофа се, може е ефтино ама не е хигиенски воопшто. Кај е прљаво, плус ти даваат да легнеш на пешкир на кој лежел некој друг напраен со восок по сите страни. :sick::sick::sick::sick:

а пак мене брзо ми растат, и да речеме ќе одам на депилација и дека се кратки нели нема да ги извадат убаво и за неколку дена пак ми искачаат. и тогаш се појавува дилемата, со што да ги извадам...

иначе, ИНФОРМАЦИЈА ДО СИТЕ, немојте у Сандра да одите за депилација, катастрофа се, може е ефтино ама не е хигиенски воопшто. Кај е прљаво, плус ти даваат да легнеш на пешкир на кој лежел некој друг напраен со восок по сите страни. :sick::sick::sick::sick:

Па по недела и пол се оди на депилација. или пак 2 недели.

абе ако депилираш толку често капилари искачаат

Жити се од каде?
Чекаш две недели, после си две недели фри, и дури да ти пораснат пак 2 недели. Значи на месец се депилираш. Од каде капилари? Само можи да ти се изретчат влакната.

не знам каде се депилираш ти, и со каква брзина на светлината ти растат влакната за две недели. брат ептен е малце тоа, значи многу се кратки и не се фаќаат убаво со восокот.
иначе ми има кажано таа што ме депилира за капиларите.

не знам каде се депилираш ти, и со каква брзина на светлината ти растат влакната за две недели. брат ептен е малце тоа, значи многу се кратки и не се фаќаат убаво со восокот.
иначе ми има кажано таа што ме депилира за капиларите.

Брат -_-, а ти колкави чекаш да ти пораснат?

брат не ме разбираш, кажувам ДЕКА за две недели ќе пораснат ама кратки ќе бидат и НЕ СЕ ФАЌААТ УБАВО, а тоа значи дека восокот само ќе ги искубе. а ако ти растат брзо, тогаш и за две недели супер ќе ти се извадат. логично е, кога ти се подолги подобро се вадат него коа се кратки, зборуваме за восок.

Ти колку чекаш?

Брат -_-, а ти колкави чекаш да ти пораснат?

Растењето на влакната е различно кај секого. Мене ми растат после месец и пол и шо праиме сеа? Ја според тебе мора да идам да се депилирам на секои две недели коа немам ни В од влакно?

Растењето на влакната е различно кај секого. Мене ми растат после месец и пол и шо праиме сеа? Ја според тебе мора да идам да се депилирам на секои две недели коа немам ни В од влакно?

Koј рече дека мора? Рече дека брзо и растеле, а не чека да и доизлезат сите. Нормално е дека на сите му растат различно. Јас заклучив од тоа што таа кажа дека ги депилира недораснати. Со оглед на тоа дека брзо и растеле две недели можда и се таман, можда и малце.

ОК фала, ќе видам таму а дали знаеш цена отприлика?

Ако досега не си се депилирал со то Veet поарно не се чепкај, се заебав јас на градите со тоа се издепилирав пред некој месец и оттогаш 5 пати повеќе ми растат. Види женските еве нека ти кажат дали може со нешто друго што би ги оретчило во иднина да никнуваат ама помалку влакна.
Инаку 150тина денари е го имаш и во аптеки и во Тинекс.

Ако досега не си се депилирал со то Veet поарно не се чепкај, се заебав јас на градите со тоа се издепилирав пред некој месец и оттогаш 5 пати повеќе ми растат. Види женските еве нека ти кажат дали може со нешто друго што би ги оретчило во иднина да никнуваат ама помалку влакна.
Инаку 150тина денари е го имаш и во аптеки и во Тинекс.

Креми не сакам, сум користел веет крема. Сега ќе побарам некои ленти.

Во козметичкото студио јас кај што одам ми рекоа за интимна депилација дека правеле и со паста.
Е сега јас надусници имам депилирано со восок и со паста, и со паста многу повеќе ми се свиѓа. Многу побавно растат потоа.
Ама сега првпат чув дека и интимна депилација можело со паста. Има ли некој искуство околу ова?

Во козметичкото студио јас кај што одам ми рекоа за интимна депилација дека правеле и со паста.
Е сега јас надусници имам депилирано со восок и со паста, и со паста многу повеќе ми се свиѓа. Многу побавно растат потоа.
Ама сега првпат чув дека и интимна депилација можело со паста. Има ли некој искуство околу ова?

Јас се депилирам со паста од почеток и многу сум задоволна , сега не можам да направам споредба помеѓу восок паста ама сите велат дека и болката е помала со пастата :)

Јас се депилирам со паста од почеток и многу сум задоволна , сега не можам да направам споредба помеѓу восок паста ама сите велат дека и болката е помала со пастата :)

Ауф а мене во студиово вчера ми рекоа дека со паста појше боли.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom