Женски нозе!

• Креатор на темата Креатор на темата I'm Back!
  • Време на започнување Време на започнување
246448_540653859288239_350201512_n.jpg

A што им фали :confused: ... ОК не се перфектни но не се ни лоши !
Ниту претерано се слаби/тенки, ниту пак претерано се дебели, баш тамам

Боже, што читам, не се дебели? за крај, дури и да се дебели не би ми сметало многу, ама гледај ја формата, значи катастрофа.

DSC_0191-1 (2).jpgDSC_0191-1.jpg малце ја промашив темава ама да побарам и мислења од машки ... и женски нормално :D искрено не си ги сакам нозете пошо ми се криви... некои вежби за нозе ? :\

Еве убави нозе. немојте убавината на нозете да ја споредувате со должината.. Ма каква должина какви црни камења. Си се бара волумен на ногата полничка убава мазна без целулит е тоа е убава нога како оваа на сликава.

Инаку за последниот коментар за вежбите имаш мн на фемина таму барај нешто посекси нозе и задник ова она и тако нешто или оди во вежбална и барај тренерите да ти кажат програм со вежби.

Прегледај го приврзокот 69467Прегледај го приврзокот 69468 малце ја промашив темава ама да побарам и мислења од машки ... и женски нормално :D искрено не си ги сакам нозете пошо ми се криви... некои вежби за нозе ? :\

Одма се познава дека сакаш животни, имаш гребнатинка од мачка на десната надколеница :D

Еве убави нозе. немојте убавината на нозете да ја споредувате со должината.. Ма каква должина какви црни камења. Си се бара волумен на ногата полничка убава мазна без целулит е тоа е убава нога како оваа на сликава.

Инаку за последниот коментар за вежбите имаш мн на фемина таму барај нешто посекси нозе и задник ова она и тако нешто или оди во вежбална и барај тренерите да ти кажат програм со вежби.

немам целулит само ми се криви... :D
Одма се познава дека сакаш животни, имаш гребнатинка од мачка на десната надколеница :D

Одма ме позна :))) иначе свежa гребнатинка е од мојот мачор :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom