Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Tоni
  • Време на започнување Време на започнување
treba ovoj mesec da ima 2 3 od stransvo no ke vidime pojce se zbori za eden bosanac dobar igrac e.Ako slucajno Dojde Kurtishi ne znam dali ke ima mesto za Burhan Emurllahu.

Емурлаи во секое време пред Нухиу или Шабани, нормално дека ќе има место за него. Или па ако може некако да играме со 4-4-2 со Куртиши-Емурлаи напред:drk:

Јовановски​
Бејтулаи-Белица-?????-Цуцули​
Положани-Мустафи​
Бајрами​
Шабани-Емурлаи-Нухиу​
Белица би требало да дојде колку што сум запознаен, со евентуалното доаѓање на Бејтулаи и еден друг одбранбен составуваме тим преку ноќ кој би требало да се најде на горниот дел на табелата до зимската пауза. Секако на зимскиот преоден рок очекувам бум на трансфер пазарот и донесување на неколку екстра играчи.​
Инаку едвај чекам пак да го видам Бурхан Емурлаи во дресот на Шкендија, my all time favourite player:cool:

Белица и Шаќир Реџепи би требало барем на првиот натпревар да го формираат одбранбениот бедем.
Иначе како што знам јас босанецот кој го спомна ballisti_te е одбранбен играч.
Бејтулаи мора да го земат, на првиот натпревар ќе треба Бурхан Алију да игра десен бек.

Со Куртиши лесно е да се договорат, ама Тобол не го пушта така лесно, исто така и Неџипи. Денеска Неџипи на фејсбук статус, кажа дека двапати контактирале челниците на Шкендија со него, па одма коментар од Мухарем Бајрами : Ајде брат не мисли се многу.

Емурлаи во секое време пред Нухиу или Шабани, нормално дека ќе има место за него. Или па ако може некако да играме со 4-4-2 со Куртиши-Емурлаи напред:drk:

Shabani mnogu po dobar e od Emurlahu ne znam sto ti e so Emurlahu, Shabani i dribling ima i pobrz e.

Белица и Шаќир Реџепи би требало барем на првиот натпревар да го формираат одбранбениот бедем.
Иначе како што знам јас босанецот кој го спомна ballisti_te е одбранбен играч.
Бејтулаи мора да го земат, на првиот натпревар ќе треба Бурхан Алију да игра десен бек.

Со Куртиши лесно е да се договорат, ама Тобол не го пушта така лесно, исто така и Неџипи. Денеска Неџипи на фејсбук статус, кажа дека двапати контактирале челниците на Шкендија со него, па одма коментар од Мухарем Бајрами : Ајде брат не мисли се многу.

Ај прати ми линк од коментарот на Неџипи и Бајрами:icon_mrgr:
--- надополнето: 2 август 2013 во 01:26 ---
Shabani mnogu po dobar e od Emurlahu ne znam sto ti e so Emurlahu, Shabani i dribling ima i pobrz e.

Млад си затоа не ти текнува многу многу на маестрото Емурлаи, секако да не го тупиме многу ќе почекаме да видиме кој се ќе дојде и ќе игра

Млад си затоа не ти текнува многу многу на маестрото Емурлаи, секако да не го тупиме многу ќе почекаме да видиме кој се ќе дојде и ќе игра

http://www.facebook.com/nderim.nedzipi/posts/10201176804357357

Ne te prasat kako si bil, kako si.:love:

Ова е што луѓето во Македонија мислат за новиот спонзор. Според Вас, дали би било добро ваков спонзор да инвестира во клубот, ако е вистина, нормално?
24wf5fb.jpg

A kade go istisnale germanecov potocono?

A kade go istisnale germanecov potocono?

Не сакав да зборувам за ова, ама ајде за да им појаснам малце.
Германецот бил работник во Еколог, имал висока функција. Но добива отказ од Еколог, па после тој се вработува во главниот конкурент на Еколог, кога конкурирале за да го добијат тендерот во Авганистан.
Германецот играл прљаво и почнал да зборува по германските медиуми демек Еколог шверцуваат дрога. Но, после судската постапка, Еколог го добива спорот, па после германецот признава дека е виновен и одлежил казна. А медиумите кои ја објавиле веста плаќаат обештетување.

Се надевам овој е последен пост на оваа тема за оваа работа.

Ангажиран е и Билал Велија, наш поранешен играч. Игра десен бек има 30 години.
Во 2006 отиде во ПоПа, Финска, па после играше за Олимпик Баку, Беса од Албанија, Лов Хам од Финска, па две години играше за Ренова.

Се спомнува еден Димитровски, само моментално немам информации за кого се работи. Ќе видиме денеска на тренинг кој е.

Иначе сепак Неби Мустафи изгледа ќе биде првиот помошник на Ѓоре Јовановски(y)

Иначе сепак Неби Мустафи изгледа ќе биде првиот помошник на Ѓоре Јовановски(y)

Не. Ѓоре дојде со двајца свои помошници. Неби Мустафи ќе биде капитенот.

Денеска на тренинг се појави и Марко Јовановски.

Иначе против Турново немаат право да играат засилувањата. Ќе играат Положани, Алију, Шабани и Цуцули.

Дресовите и опремата ни е од Адидас (y)

Како само се лигават некои што не напуштија пред некое време. Нека гризат сеа од долниот нивен

Не. Ѓоре дојде со двајца свои помошници. Неби Мустафи ќе биде капитенот.

Денеска на тренинг се појави и Марко Јовановски.

Иначе против Турново немаат право да играат засилувањата. Ќе играат Положани, Алију, Шабани и Цуцули.

Дресовите и опремата ни е од Адидас (y)
Овие беа купени „пет до дванаесет“ денес, за тренинзите (стандардни црвени - со бели линии). Останува да се види кои ќе бидат официалните дресови, дали ќе има редизајн на логото (ова сегашното ме потсетува на Калимеро). Штета што Марко нема да брани првото коло (мој најомилен голман, заедно со Зендели, од сите што бранеа во Шкендија)

Овие беа купени „пет до дванаесет“ денес, за тренинзите (стандардни црвени - со бели линии). Останува да се види кои ќе бидат официалните дресови, дали ќе има редизајн на логото (ова сегашното ме потсетува на Калимеро). Штета што Марко нема да брани првото коло (мој најомилен голман, заедно со Зендели, од сите што бранеа во Шкендија)

Да, да, имаат неколку дресови кои ги дизајнирале, па ќе треба или веќе се одлучиле за некоја варијанта.
И мене многу ме интересира за логото, па и ако не се редизајнира нешто ново јас сум да се врати старото.

Со Турново со нерешено ќе бидам презадоволен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom