Фан Клуб: Фиорентина

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.938
Поени од реакции
8.837
:icon_lol:
е ај сеа,Пизаро го споредуеш со Де Роси :facepalm:
дечкото ми е еден од најомилените у Италијанска репрезентација али ја зборам реално,и Пирло е исти курац,све се добри али кој играат сите слабо и нив нигде ги нема,затоа за оние најдобрите викаат дека ја прават разликата,спореди ги со Видал на пример или Алонсо,муда су им до колена ;)
како кажеш :)

Член од
25 јули 2013
Мислења
33
Поени од реакции
14
Да бе..мурињо е будала ..затоа го бара во свој тим веќе неколку сезони..дека е будала...И парандели е будала затоа го игра прв тим за италија...све се будали....
Ako murinjo go sakase nego tolku, odamna kje go zemese so nego bilo kade ;) taka da ne galami samo mu ja krevat cenata za da ne prodolzit dogovor i da go zejt gaga

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
што се случува со овој љајич, кучкава нешто не му е по кеиф. штом не се гледа со нас нека си оди веднаш, убаво кажа дела вале дека или ќе потпише или ќе го продадат.
не му замерувам, детиште и штом се прави ѕвезда нека оди, интересно е ваков тип на играчи кои сакаат да играат за големи клубови за да освојат нешто па макар и седеле на клупа таму. се се плашам дека јоветич така ќе заврши, со радување од клупа на некоја титула, иако се надевам дека ќе игра во сити и ќе се наметне во прв состав. само поради него планирам да се вратам на премиер fantasy со цел да ја следам лигата. многу играчи така пропаднаа со премин во такви тимови, еден кака ми е на памет, каде секој трансфер период се купуваат нови, сензационални имиња и веднаш се потиснуваат, како некој нов тренд е последно време, кај да е мора и тоа да се ограничи на ништо не личи ова.

Член од
25 јули 2013
Мислења
33
Поени од реакции
14
што се случува со овој љајич, кучкава нешто не му е по кеиф. штом не се гледа со нас нека си оди веднаш, убаво кажа дела вале дека или ќе потпише или ќе го продадат.
не му замерувам, детиште и штом се прави ѕвезда нека оди, интересно е ваков тип на играчи кои сакаат да играат за големи клубови за да освојат нешто па макар и седеле на клупа таму. се се плашам дека јоветич така ќе заврши, со радување од клупа на некоја титула, иако се надевам дека ќе игра во сити и ќе се наметне во прв состав. само поради него планирам да се вратам на премиер fantasy со цел да ја следам лигата. многу играчи така пропаднаа со премин во такви тимови, еден кака ми е на памет, каде секој трансфер период се купуваат нови, сензационални имиња и веднаш се потиснуваат, како некој нов тренд е последно време, кај да е мора и тоа да се ограничи на ништо не личи ова.

Potpolno se sogalsuvam zaova poslednovo so go pisa....
a za to so Ljajic... pa deckoto si e temperamenten, plus si igrat jako.... kur mu e dvor mu e. Jas licno bi sakal da go gleam vo tandem so Super Mario, ama...

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
И со Љајиќ и без него Фиорентина си е јака оваа сезона. Има играчи кои можат слободно да го надоместат неговото отсуство.

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
Potpolno se sogalsuvam zaova poslednovo so go pisa....
a za to so Ljajic... pa deckoto si e temperamenten, plus si igrat jako.... kur mu e dvor mu e. Jas licno bi sakal da go gleam vo tandem so Super Mario, ama...
што си игра јако љајич, добар е само на опуштени натпревари, без многу одбрана и растрчување по цел терен. првата половина од сезоната лани беше сеуште во ментална дупка, а во втората даде три гола со пескара последната, имаше два добри слободни удари и тоа е се, како нешто успеал..ццц.. уште колку има љајич за докажување, колку само лесно пак може да падне во таа ментална дупка.

C

Castiel

Гостин
што си игра јако љајич, добар е само на опуштени натпревари, без многу одбрана и растрчување по цел терен. првата половина од сезоната лани беше сеуште во ментална дупка, а во втората даде три гола со пескара последната, имаше два добри слободни удари и тоа е се, како нешто успеал..ццц.. уште колку има љајич за докажување, колку само лесно пак може да падне во таа ментална дупка.
Да бе..до вчера беше најдобар и сеа кога си оди не го бива толку...секој што ќе си оди од фиорентина не го бива...само на неколку натпревари бил добар...утре кој и да си оди па и него нема да го бива....

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
Да бе..до вчера беше најдобар и сеа кога си оди не го бива толку...секој што ќе си оди од фиорентина не го бива...само на неколку натпревари бил добар...утре кој и да си оди па и него нема да го бива....
извини не те разбрав.
како тоа до вчера бил најдобар, кој тоа кажал дека е најдобар, вадиш кфалификации од ракав. воопшто не го ругам љајич, само ја коментирам моменталната состојба, а ова погоре е само факт, статистика. и каде прочита дека ќе си оди? нели гледаш дека не знае кај да фати, збунет е. за љајич мислам дека е подобро да остане, работата е што ние во фиренца сакаме само луѓе што сакаат да останат. јоветич не сакаше да остане повеќе и ние тука не сме го ругаче , туку напротив му посакуваме да освои се што може и благодарни за се што ни даде :)
малку подробно ги следам работите од тебе, барем за мојот тим, коментарот ти нема врска.

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Абе гледаш дека дечкото се надева дека Милан ќе го земе...и да го земе и да не го земе и да остане во Фиорентина, пак Фиорентина ќе си биде појака од Милан. Како и минатава сезона

Член од
25 март 2012
Мислења
508
Поени од реакции
130
Postov se odnesuvase za Vuki-Viola-Fan!(za toa deka Fiorentina bila pojaka od Milan!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

C

Castiel

Гостин
Абе гледаш дека дечкото се надева дека Милан ќе го земе...и да го земе и да не го земе и да остане во Фиорентина, пак Фиорентина ќе си биде појака од Милан. Како и минатава сезона
ако тоа ти помага да заспиеш навечер така нека биде..али ај бар се порадувавте дека ќе играте ЛШ на кратко..и тоа е нешто....

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Теши си се ти и верувај си...и мало дете знае како Милан догураа до ЛШ оваа година. А и само бруки ќе си трпите у ЛШ.

Kajgana Shop

На врв Bottom