Компании од кои не сте задоволни

• Креатор на темата Креатор на темата nekojtamu
  • Време на започнување Време на започнување
И јас мислев да ја пишам истата компанија. Пишуваат дека нудат супер-добри услуги а у ствари ти даваат све 10 пати полошо од тоа што е изрекламирано. Јас ги имав кратко време и ги баталив.

И мене ми ги кажуваа вакви такви,ама после Т-хоум...брат овие се шампиони бре,ни сецка,ни кочи...досега само 2 пати сум немал нет и тоа ради менување кабел на бандера,што претходно најавија телефонски.Милина,само до кога ќе трае?
--- надополнето: 1 август 2013 во 20:16 ---
Да. токму така. А да, имаш грешка во потписот :)

Јас ќе кажам место тебе: LexGroup е фирмата. Ако тебе ти фуфка не почнувај теми ;)

Му купив на малиот слушалки за компјутер пред три недели. Пред две му цркнаа. Шит.

Фирмава е Лекс груп?

ај па ти одма да плачеш,тоа ти е ко да купиш упаљач и после 2 цигари да не пали :)

ај па ти одма да плачеш,тоа ти е ко да купиш упаљач и после 2 цигари да не пали :)
Ам нека кажат слушалкиве се со рок на траење од една недела, да му земам по 4ри месечно наеднаш, барем нема да си трошиш енергија до кај нив.

И мене ми ги кажуваа вакви такви,ама после Т-хоум...брат овие се шампиони бре,ни сецка,ни кочи...досега само 2 пати сум немал нет и тоа ради менување кабел на бандера,што претходно најавија телефонски.Милина,само до кога ќе трае?
--- надополнето: 1 август 2013 во 20:16 ---

Јас ќе кажам место тебе: LexGroup е фирмата. Ако тебе ти фуфка не почнувај теми ;)

http://www.memecenter.com/fun/250514/were-dealing-with-a-badass-here

Му купив на малиот слушалки за компјутер пред три недели. Пред две му цркнаа. Шит.

Фирмава е Лекс груп?

Фирмата е дно.

Сега ќе ви раскажам една случка, после долги години избегавање, (затоа што ги бие лош глас) се решив да купам една графичка од таму, т.е. компензација беше од една фирма, идам да ја земам и тој ми вика немаме дечко ние таква карта, доаѓа еден друг и му вика, абе има како нема, и отиде тој ја донесе...

Ја гледам, некако сумљива кутијата, ама ај си викам нема везе. Идам дома, палам пс, нема слика, не работи....искочи картата цркната, и не само тоа, ми дадоа карта од излог, отворена, дома кога дојдов приметив ама ај си викам нема везе, хардвер е не е ваљда користена и има гаранција, ама ете, ми дале расипана карта и тоа од излог....отидов релативно лесно ми ја сменија, ама од тогаш од таму ни штрафче не купувам.

1.T-Home
2.T-Home
3.T-Home
Од овие поголеми апаши нема во Македонија. На секои три месеци се разбираме преку пријави. Па глуп персонал што имаат начукано, глуп, поглуп здравје.

Џовани Тим.....денес!!!! Одиш,добар ден-добар ден,си уплаќаш за часови...бла бла се супер,тоа чини толку и толку....се до момент кога одиш првпат на полигон и ОП 100денари саат од џеб,па одиш уште 3 пати....па плус,одиш на полагање и вечерта пред полагање имаш едно: Ало,знаеш утре земи 200ден за полигон (уствари 180ден е) и ПЛУС 500ден за користење на колата за полагање??? И кога ги прашуваш од каде никна овој трошок, добиваш муабет од типот: ааа знаеш,ова како кај мобилните оператори,непредвиден трошок е.МОЛАМ???? Дај фискална,шипак фискална..пари у џеб,никому ништо. Кој има дете за полагање за било која категорија,ПОДАЛЕКУ ОД НИВ!!!

Џовани Тим.....денес!!!! Одиш,добар ден-добар ден,си уплаќаш за часови...бла бла се супер,тоа чини толку и толку....се до момент кога одиш првпат на полигон и ОП 100денари саат од џеб,па одиш уште 3 пати....па плус,одиш на полагање и вечерта пред полагање имаш едно: Ало,знаеш утре земи 200ден за полигон (уствари 180ден е) и ПЛУС 500ден за користење на колата за полагање??? И кога ги прашуваш од каде никна овој трошок, добиваш муабет од типот: ааа знаеш,ова како кај мобилните оператори,непредвиден трошок е.МОЛАМ???? Дај фискална,шипак фискална..пари у џеб,никому ништо. Кој има дете за полагање за било која категорија,ПОДАЛЕКУ ОД НИВ!!!
Како смее ова жити се? Си плаќаш часеви, тоа значи користење на колата за часеви, сигурно на точак нема да полагаш. Пријави ги.

On Net
On Net
On Net
On Net
On Net
On Net
On Net
On Net

Neznam sega dali nudat ushe internet, gi gledam sega bash i imat si magazin ama mnogu dobro se sekjavam koga pred 4-5 godini koga im beshe kompanijata za internet i sranje i beshe pa toa ako bese internet postojano pagashe i imase problemi. Kako na salter vo socijalno se motav vo toa vreme... Picki i majcina u profesionalosta da im se pluknam.

Како смее ова жити се? Си плаќаш часеви, тоа значи користење на колата за часеви, сигурно на точак нема да полагаш. Пријави ги.

И јас моментално кај што полагам , Кекец се вика аУтошколата, и таму истиов муабет. Само што јас 2 пати бев на полигон по 100 денара ме изгореа ( и тоа било наводно морално да се плати ) и еве ден денес возам градска беспари. За комисија ми рекоа 5500 денари ( за полагање полигон и градска ) и 500 денара на денот кога ќе возам т.е полагам за да им се ослободело возилото некој таков муабет ми затераа и викам добро , мислев дека процедурално е така , не ни размислив дека некоја далавера праат , али од друга страна па не било само во Џовани , еве и Кекец истиот муабет ми го праи. Нешто не ми е јасно , ќе се распрашам отпоново.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom