Рудници и
ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
1.T-Home
2.T-Home
3.T-Home
2.T-Home
3.T-Home
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас мислев да ја пишам истата компанија. Пишуваат дека нудат супер-добри услуги а у ствари ти даваат све 10 пати полошо од тоа што е изрекламирано. Јас ги имав кратко време и ги баталив.
Да. токму така. А да, имаш грешка во потписот![]()
Му купив на малиот слушалки за компјутер пред три недели. Пред две му цркнаа. Шит.AMC - на дну дна.
Му купив на малиот слушалки за компјутер пред три недели. Пред две му цркнаа. Шит.
Фирмава е Лекс груп?
Му купив на малиот слушалки за компјутер пред три недели. Пред две му цркнаа. Шит.
Фирмава е Лекс груп?
Ам нека кажат слушалкиве се со рок на траење од една недела, да му земам по 4ри месечно наеднаш, барем нема да си трошиш енергија до кај нив.ај па ти одма да плачеш,тоа ти е ко да купиш упаљач и после 2 цигари да не пали![]()
Прво шо побарав за нив и што ми излезе:
http://forum.setcombg.com/черен-спис'к/32113-не-купувајте-от-лексгруп.html Истата ли е, само во БГ?
Јас се откажав од кирилично пребарување ради бугарине.Прво шо побарав за нив и што ми излезе:
http://forum.setcombg.com/черен-спис'к/32113-не-купувајте-от-лексгруп.html Истата ли е, само во БГ?
И мене ми ги кажуваа вакви такви,ама после Т-хоум...брат овие се шампиони бре,ни сецка,ни кочи...досега само 2 пати сум немал нет и тоа ради менување кабел на бандера,што претходно најавија телефонски.Милина,само до кога ќе трае?
--- надополнето: 1 август 2013 во 20:16 ---
Јас ќе кажам место тебе: LexGroup е фирмата. Ако тебе ти фуфка не почнувај теми![]()
Фирмава е Лекс груп?
Од овие поголеми апаши нема во Македонија. На секои три месеци се разбираме преку пријави. Па глуп персонал што имаат начукано, глуп, поглуп здравје.1.T-Home
2.T-Home
3.T-Home
Како смее ова жити се? Си плаќаш часеви, тоа значи користење на колата за часеви, сигурно на точак нема да полагаш. Пријави ги.Џовани Тим.....денес!!!! Одиш,добар ден-добар ден,си уплаќаш за часови...бла бла се супер,тоа чини толку и толку....се до момент кога одиш првпат на полигон и ОП 100денари саат од џеб,па одиш уште 3 пати....па плус,одиш на полагање и вечерта пред полагање имаш едно: Ало,знаеш утре земи 200ден за полигон (уствари 180ден е) и ПЛУС 500ден за користење на колата за полагање??? И кога ги прашуваш од каде никна овој трошок, добиваш муабет од типот: ааа знаеш,ова како кај мобилните оператори,непредвиден трошок е.МОЛАМ???? Дај фискална,шипак фискална..пари у џеб,никому ништо. Кој има дете за полагање за било која категорија,ПОДАЛЕКУ ОД НИВ!!!
Како смее ова жити се? Си плаќаш часеви, тоа значи користење на колата за часеви, сигурно на точак нема да полагаш. Пријави ги.