Тинејџер брутално претепан во Ново Лисиче

• Креатор на темата Креатор на темата sankerce
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сега во Чаир,Север,Топанско или Бутел одма реципроцитет ќе направат
Убаво му направиле,ама треба и да им се врати за смиљковско.

која разлика еееј.. до сега којзнае колку наши се претепани па 90 посто не се пронајдени сторителите нити па на протест сме излегле а Dardan-ia за еден одма сака да ги најдат па и ке протестираат :tapp:
а што не протестирате бе вашите кога ке истепаат, него ги браните или све вие у подрум сте биле (n)

Пеер, шо барале у Ново Лисиче, не разбирам..
Не ме глеаш мене да се шетам на Џон Кенеди..
а што да не се шеташ на Џон Кенеди?????
кој ти брани? или зошто албанци да не се шетаат во Лисиче?
кој ја поставува таа граница?
многу лошо правите - не зборам за тебе - туку општо
мора да се сфати и од една и од друга страна дека сите кои живеат во МК - треба меѓусебно да се почитуваат , толерираат и ЖИВЕАТ

мора да се сфати и од една и од друга страна дека сите кои живеат во МК - треба меѓусебно да се почитуваат , толерираат и ЖИВЕАТ

:pos:

Не биди смешен. Сакам да те видам да пројдеш сам покрај Јаја Паша во таа доба,ќе се случи истото само што нема да читаме по интернет ;)

Чим не ги наоѓаат сторителите, ова значи дека и државата е соучедник. Последните недели во Аеродром настрадаа 7 албанци во 3 одвоени напади. И ќе ми речат дека не можат да ги најдат ? Па зошто поставија толку камери насекаде ? Само за албанците нели.

Исто така среде плоштад беа нападнати момчиња , за време на протестот против ЛГБТ.

Напад имаше и во Куманово.

Се на се , статистиката вели најмалку 10-0

Зарем секогаш кога се отвараат жешки политички теми , албанците треба да настрадаат?
МОНТИРАН СЛУЧАЈ !!!

Пеер, шо барале у Ново Лисиче, не разбирам..
Не ме глеаш мене да се шетам на Џон Кенеди..

Ни јас не би се шетал во Аеродром ако тепам некој аеродромец во Чаир, ќе мислам дека ќе ме препознае некој.
Овие што нападнале во Аеродром до крајот на својот живот нема да стапнат до Мавровка а камо ли до Џон Кенеди.

Овие се како тие што должат секому пари, и не смеат да излезат на јавно, бегаат од луѓе и менуваат улици.

Чим не ги наоѓаат сторителите, ова значи дека и државата е соучедник. Последните недели во Аеродром настрадаа 7 албанци во 3 одвоени напади. И ќе ми речат дека не можат да ги најдат ? Па зошто поставија толку камери насекаде ? Само за албанците нели.

Исто така среде плоштад беа нападнати момчиња , за време на протестот против ЛГБТ.

Напад имаше и во Куманово.

Се на се , статистиката вели најмалку 10-0

Зарем секогаш кога се отвараат жешки политички теми , албанците треба да настрадаат?

Која држава ај ти се молам нема држава ниту за Македонците ниту пак за Албанците бидејќи вие албанците сте манипулирани од партијата на Ахмети а Македонците од Сдсм и вмро ... така да кога има вакви случаеви секогаш албанецот пишува дека се загрозени нивната безбедност е загрозена и сл. а кога македонецот е во ситуацијата на дечкото тогаш ... кај нас сите молчат. така да ова што ти го пиша не ти држи вода без да се реплицираме како будали. Реалноста е таа ...

Послем оти Албанциве му праеле вака на Македонциве :)
Како што кажа AL. , кога ќе има некој настан како со Смиљковското езеро, одма вака албанците онака албанците. Не ги осудувам ни нив, ни македонците, само неубо е ова. Колку повеќе имаме етничка поделба во Македонија, толку полошо ќе биди :)

Послем оти Албанциве му праеле вака на Македонциве :)
Како што кажа AL. , кога ќе има некој настан како со Смиљковското езеро, одма вака албанците онака албанците. Не ги осудувам ни нив, ни македонците, само неубо е ова. Колку повеќе имаме етничка поделба во Македонија, толку полошо ќе биди :)

Очекуваш после Смилковско некој од Македонците да се солидализира и покаже доблест ?

Кога се случи тој настан знаеш тој АЛ и сите Албанци што пишуваа на темата ? Се ситеа. ;)
На пет масакрирани деца се ситеа, и сега бараат солидарност.

Ни јас не би се шетал во Аеродром ако тепам некој аеродромец во Чаир, ќе мислам дека ќе ме препознае некој.
Овие што нападнале во Аеродром до крајот на својот живот нема да стапнат до Мавровка а камо ли до Џон Кенеди.

Овие се како тие што должат секому пари, и не смеат да излезат на јавно, бегаат од луѓе и менуваат улици.

ууу...ова ми личи на крвна одмазда.21 век е не 16-ти искочете од среден век.Уствари па,по тој вашиот календар може и 16 век е.

Зошто мора секогаш да претпоставувате дека Македонци го извршиле нападот? Не генерализирајте!

Исто како што не сакате Македонците да генерализираат секој пат кога е претепан некој Македонец.
Можеби биле Срби, етнички Бугари, Грци, Албанци или платеници од надвор кои сакаат да започнат немири...

Како и да е, греота за детето. Немил настан кој е за осуда. Се надевам на брзо наоѓање на сторителите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom