fr0zen
Kirigaya Kazuto
- Член од
- 26 септември 2011
- Мислења
- 1.348
- Поени од реакции
- 503
Ти не си бил ни Охрид ни Грција што коментираш на темава без врска?
Се праам паметен !

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас ќе ти кажам од летово пример. Идеме у албанија преку Грција. Пред нас колава на граничен премин Меџитлија со налепница. Мајка ми вика абе овој од Македонија си залепил? И нормално смеа у кола. Се наоѓаме случајно со човеков на Грчко-Албанска страна се губиме заедно низ Албанија и му викам абе пријателе што си ја залепил лепенкава? Вика абе на граница ми ја ставија. Ме гледа мајка ми и вика абе овој будала човек бил, уште у Битола со налепница шеташеЕве колку сме бескичмењаци, ми се чини и ќотек на граница ако им маваат на туристиве они пак ќе одат
http://kanal5.com.mk/vesti_detail.asp?ID=13480
Гледам, тешко ти оди. Ајде прво иди види па зборувај.Се праам паметен !![]()
Па толку нема да те кошта се вклучено во соба за двајца у хотел до песочна плажа у Грција бреОва нема ни допирна точка со плажа, ама имале солен базен
![]()
А зошто истиов овој медиум не известува за кренатите коли со скопски таблици иако во редот има и со охридски?Еве колку сме бескичмењаци, ми се чини и ќотек на граница ако им маваат на туристиве они пак ќе одат
http://kanal5.com.mk/vesti_detail.asp?ID=13480
Јас ќе ти кажам од летово пример. Идеме у албанија преку Грција. Пред нас колава на граничен премин Меџитлија со налепница. Мајка ми вика абе овој од Македонија си залепил? И нормално смеа у кола. Се наоѓаме случајно со човеков на Грчко-Албанска страна се губиме заедно низ Албанија и му викам абе пријателе што си ја залепил лепенкава? Вика абе на граница ми ја ставија. Ме гледа мајка ми и вика абе овој будала човек бил, уште у Битола со налепница шеташе![]()
Кога се случило ова ? првпат слушам за вакво нешто, ама ако е вистина нормално дека е за осуда.А зошто истиов овој медиум не известува за кренатите коли со скопски таблици иако во редот има и со охридски?
Ехеее кога се десило, се дешава може 10 години уназад. Оди со скопски регистрации паркирај кола неправилно како и другите охриѓани што се паркирани неправилно и почекај го пајакот да видиш чија кола ќе ја дигне.Не ме чуди случкава искрено познавајки какви бескичмењаци сме како народ, луѓе без достоинство кои ни самите себе не се почитуваат а сакаме другите да не почитуваат.. епа не оди тоа така
Кога се случило ова ? првпат слушам за вакво нешто, ама ако е вистина нормално дека е за осуда.
Не ме чуди случкава искрено познавајки какви бескичмењаци сме, луѓе без достоинство кои ни самите себе не се почитуваат а сакаме другите да не почитуваат.. епа не оди тоа така
Кога се случило ова ? првпат слушам за вакво нешто, ама ако е вистина нормално дека е за осуда.
Си влегла во таа вила некогаш?Издадена е година дена унапред, за твоја информација. Единствено место во МКД со солен базен колку што знам.
Убаво ви објасна погоре човекот ама кој да го прочита ... Газдата на вилата бил Американец и си ги направил така цените за одбрана клиентела да седи во неа , значи да доаѓаат луѓе што му е скурчето од Санаторини , Рим и другите туристички места значи не можат да одат во неа некој како нас.Се е тоа кул, ама за 1200 евра за двајца ќе седам 10 дена на САНТОРИНИ во многу солидни апартмани.
Санторини и Охрид... шта речи
значи да доаѓаат луѓе што му е скурчето од Санаторини , Рим и другите туристички места значи не можат да одат во неа некој како нас.
Па ги нарече дегени само затоа што ви вратиле чисто со споредба на цени во бетон природа во кафе тренд, оваа кока кола од 90 денари сигурно е позлатена или 110 денари скопско пивохамбургер ако не се лажам 130 денари во седмица, факинг 130 денари (не сум сигурен така имам слушнато) па во Велес за тие пари скоро 3 хамбургера ќе купам.. секоја споредба со Охрид паѓа во вода кога знаеш таму имаш езеро, имаш природа, туристичко место е а што има во Скопје на пример ? За таксито нормално дека ќе пробаат да нечекаат некој наивни туристи па да земат екстра пари (сиромаштија - сепак таксисти се во прашање) кои и во Скопје за неполни 2км ми земаат 100тина денари а реално цената не треба да биде повеќе од 40-50 денари