Иван Исцелител - воскреснувач - телкинезер

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.599
Поени од реакции
59.369
^ Па лечи бе, наш Иванчо е божји човек, месија, светЦки феномен разбираш

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Човекот не е арен, и грев е да смее на него и неговите изјави.

goran001

maniken
Член од
8 ноември 2012
Мислења
271
Поени од реакции
80
EVE KAKO XITLER ZBORE ZA NASIO IVANCO ISCELITELO MESIJA poglednete go klipo

3

321456

Гостин
Слушаме секој ден де овој измамил граѓани за станови, де оваа измамила за работни места. Зарем ова не спаѓа во истата таа категорија? Знам дека е далеку посложено, ама некој треба да ги заштити граѓаните од ваков непрокопсан.
Исто така од целиот сарказам со кој настапува тука гледаме дека самиот е свесен за своите постапки и положба и не е во заблуда.
Се чудам зошто никој не презема мерки против разни имамници кои тврдат дека лечат болести, особено ако се вака проминентни по телевизии и по интернет.

Дали има некој службена должност да се справува со нив, или мора некој лично да поведе постапка против нив?

goran001

maniken
Член од
8 ноември 2012
Мислења
271
Поени од реакции
80
Слушаме секој ден де овој измамил граѓани за станови, де оваа измамила за работни места. Зарем ова не спаѓа во истата таа категорија? Знам дека е далеку посложено, ама некој треба да ги заштити граѓаните од ваков непрокопсан.
Исто така од целиот сарказам со кој настапува тука гледаме дека самиот е свесен за своите постапки и положба и не е во заблуда.
Се чудам зошто никој не презема мерки против разни имамници кои тврдат дека лечат болести, особено ако се вака проминентни по телевизии и по интернет.

Дали има некој службена должност да се справува со нив, или мора некој лично да поведе постапка против нив?
EVE SE POJAVUVAT RAZNI BAJACI,GATALCI,JASNOVIDCI,TAROT ,BIOENERGETICARI ,KINEZOTERAPEVTI,REIKI,MASAZERI,SEKTASI MNOGU IM SMETA NASIO IVANCO MESIA SO JOSIP BROZ TITO LICNO GO IMA ODLIKUVANO ZA OPSTO DOBRO NA NARODOT OD CELIO SVET,,SO NASIO IVANCO MESIJA SO OBIDENITE NACII GO IMAT AGAZIRANO ZA HUMANITAREN AMBASADOR NA OON ...SO E KRIV IVANCO SO CELIO SVET ODE KAJ NEGO SO LUGETO GLEDAAT DOBRO I ZATOA IMA GUZVI IMA REZULTATI IMA NAROD .....TURIZAM IMA VO OGROMEN BROJ U MAKEDONIJA PORADI IVANCO ..HOTELI RABOTAT ,,TAKSI ,,RESTORANI,,BUTICI SE OPRAVA NASAVA EKONOMIJA IVANCO PRIDONESUVA ZA OPSTO DOBRO ZA NARODOT I ZA DRZAVATA ..BLAGODAREJCI NA IVAN ISCELITELOT MNOGU LUGE IMAT SLUSNATO I JA IMAT POSETENO MAKEDONIJA...NO SEKOGAS I SEKOGAS KE IMA I IMALO LUGE AKO NEKOJ GO BIVA U NASAVA DRZAVA SAKAAT DA GO UNISTAT ZOSTO E TOA TAKA PA ONI SE NESPOSOBNI NA USPEHOT NA DRUGIOT.....SITE MAKEDONCI TREBA DA SE GORDEJAT I SE GORDEJAT SO BOG GO DADE IVAN VO MAKEDONIJA .........ZOSTO NE SE OPAMETITE EDNAS I NE SI PRIZNAETE SAMITE SEBE I NE JA POGLEDNETE VISTINATA VO OCI DEKA IVAN NAVISTINA POMAGA I TOA BES PARI NE ZEMA PARI A IMA REZULTAT PA AKO TOA NE VI E DOVOLNO POJDETE KAJ NEGO I CE VIDITE SO SVOI OCI LUGE OD CELIOT SVET........PA TIE STRANCI PO VAS BUDA LI SE CE PLACAAT AVIONI ,HOTELI ,,SO MISLITE VIE SITE TIE DOAGAAT ZA DA GO VIDAT LI IVAN NE BRE PRIJATELI ZA REZULTATOT DOAGAAAT .....ZAKLUCOKOT E SO SEGA DA SI PRIZNAETE I DA JA POGLEDNETE VISTINATA VO OCI ...I DA UVIDITE KAJ IVANCO IMA LUGE OD SEKAKOV RANG..DOKTORI,POLITICARI,MUZICARI,MANIKENI OD SITE PROFESIII OD SVETCKA KLASA NE BIDETE LJUBOMORNI NA SVETCKI POZNATIOT ,,,,,IVAN,,,,,

goran001

maniken
Член од
8 ноември 2012
Мислења
271
Поени од реакции
80
--- надополнето: 29 јули 2013 во 00:15 ---
--- надополнето: 29 јули 2013 во 00:16 ---
--- надополнето: 29 јули 2013 во 00:16 ---
--- надополнето: 29 јули 2013 во 00:17 ---
--- надополнето: 29 јули 2013 во 00:20 ---
EVE REZULTATI TOA JA MACI KONKURENCIJATA ,,IVAN NEMA KONKURENCIJA OTI EDINSTVEN BOZJI COVEK NO ONI TAKA SI MISLAT KONKURENCIJA............JAVNO PREZENTIRANJE NA TELEVIZIJA DOKUMENTI MEDICINSKI PRED I POTOA SO POTPIS I PECAT NA NASI VRVNI SPECIJALISTI PROFESORI DOKTORI ...................poglednete go linko

Kajgana Shop

На врв Bottom