Фан Клуб: Фиорентина

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
^ Твојот прв коментар укажа на тоа, мада и да мислиш дека сте подобри сигурно не би биле убедливо подобри за тоа јас добро и точно пишав ние ќе се јадеме, додека Јуве нема да има некој тешкотии за да освои скудето. Плус кога сме кај Жервињо и да дојде кај нас нема да игра прв тим, доколку не се докаже. Како и да е поздрав, темава е фан клуб Фиорентина па нема потреба повеќе да навлегувам, доволно беше што се искажав што мислам, и како и да е мислам дека годинава ќе гледаме најинтересни натпревари во Серија А.

johnyb

tutti pazzi per viola
Член од
11 декември 2009
Мислења
695
Поени од реакции
52
^ Твојот прв коментар укажа на тоа, мада и да мислиш дека сте подобри сигурно не би биле убедливо подобри за тоа јас добро и точно пишав ние ќе се јадеме, додека Јуве нема да има некој тешкотии за да освои скудето. Плус кога сме кај Жервињо и да дојде кај нас нема да игра прв тим, доколку не се докаже. Како и да е поздрав, темава е фан клуб Фиорентина па нема потреба повеќе да навлегувам, доволно беше што се искажав што мислам, и како и да е мислам дека годинава ќе гледаме најинтересни натпревари во Серија А.
italijanskovo ke bide praznik za oci ovaa sezona...mnogu napredna na kvalitativen plan, mnogu ekipi se zasilija pa ke bide interesno...;)

Член од
23 ноември 2010
Мислења
1.842
Поени од реакции
2.108
^ со задоволство ќе се кладам... Иначе ако табелава годинава кажала кој ќе биде пред кого зошто воопшто ќе се игра и оваа година пак, нека ги подредат пак сите исто ? Иначе гледам многу самоуверени вие, сигурно и шампионски амбиции имате, (т.е со извинување до другите навивачи на Фиорентина пошто може некој го дели истото мое мислење дека Јуве ќе биде прв годинава, а да не повторувам кој екипи ќе се бориме за 2,3 и т.н.) или па ти само мислиш така и си толку самоуверен.
п.с во што ќе се кладиме?

Пак ќе се кладиш:sneaky:

Член од
6 август 2012
Мислења
95
Поени од реакции
28
jas mislam deka Alonso e mnogu dobar igrac... ke bide vistinsko osvezuvanje po levata strana za nas..neka mu ja misli Pasqual :sneaky:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.938
Поени од реакции
8.837
ako rekov deka ke bideme pred vas neznaci deka sum samouveren i so sampoinski ambicii...juventus sekako deka e favorit,no nasata primarna cel e liga sampioni....taka da negledam od kade takvi vpecatoci...nie sakame slednata sezona da igrame vo ligata na sampioni ,a za skudetoto iskreno i ne razmisluvame...od kade ti takov vpecatok neznam...
inace nikogas ne sum ja potcenuval roma,samo smetam deka momentalno sme podobar sostav..pozz
:eek:

И уште нешто да ти кажам за Де Роси .. доколку Дела Вале ја надминал границата над 2мил со платите во вашиот клуб не значи дека ќе ги подмири 8,5мил кои Даниеле ги прима во Рома .. и да ја скрати платата, повторно сте далеку ;)

johnyb

tutti pazzi per viola
Член од
11 декември 2009
Мислења
695
Поени од реакции
52
ne ni treba de rossi...go imame pizzaro koj zema 600 iljadi godisno...takvi igraci so nerealni plati kako de rossi ne ni trebaat...nisto posebno kako igrac...
--- надополнето: 27 јули 2013 во 15:22 ---
ne ni treba de rossi...go imame pizzaro koj zema 600 iljadi godisno...takvi igraci so nerealni plati kako de rossi ne ni trebaat...nisto posebno kako igrac...
i nainggolan zema 600 000 evra godisno ,no de rossi moze voda da mu nosi

Член од
6 август 2012
Мислења
95
Поени од реакции
28
vie od roma si mislite deka imate golemi zvezdi vo ekipa, a realno samo totti e zvezda...nz sto se forsirate so toj de rossi(ima mnogu kako nego)..ednostavno mislam deka e precenet i jas...

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.536
Поени од реакции
15.018
Де Роси е најкомплетен ДМ во свет. Да отидеше во друг клуб и повеќе ќе дојдеа до израз неговите квалитети. Златен фудбалер, секогаш ми било криво што не игра за Милан.

Член од
12 март 2013
Мислења
757
Поени од реакции
1.196
Де Роси е најкомплетен ДМ во свет. Да отидеше во друг клуб и повеќе ќе дојдеа до израз неговите квалитети. Златен фудбалер, секогаш ми било криво што не игра за Милан.
кога игра цел тим е најкомплетен,а кога игра слабо тимот нигде го нема,ај речи дека не е така?

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.938
Поени од реакции
8.837
кога игра цел тим е најкомплетен,а кога игра слабо тимот нигде го нема,ај речи дека не е така?
за разлика од Пизаро, кога и во некомплетен тим ја прави разликата и го има насекаде по теренот :P

многу го потценивте Де Роси бе :)

Член од
12 март 2013
Мислења
757
Поени од реакции
1.196
за разлика од Пизаро, кога и во некомплетен тим ја прави разликата и го има насекаде по теренот :P

многу го потценивте Де Роси бе :)

:icon_lol:
е ај сеа,Пизаро го споредуеш со Де Роси :facepalm:
дечкото ми е еден од најомилените у Италијанска репрезентација али ја зборам реално,и Пирло е исти курац,све се добри али кој играат сите слабо и нив нигде ги нема,затоа за оние најдобрите викаат дека ја прават разликата,спореди ги со Видал на пример или Алонсо,муда су им до колена ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom