Хомосексуални бракови во Македонија

Статус
Затворена за нови мислења.

Peterson15

A TryHard
Член од
20 мај 2012
Мислења
169
Поени од реакции
188
До сега во Македонија како легални гејој (со педигре) се произнасоа двајца (и со број 2)
То е Коче, директор на македонската геј експозитура и режисерката во штипскиот? театар.
Денес поставив прашање, колку од гејојте (али оние оригинал не овие од имиџ шо се гејој) имат излезено дома пред најблиските и речено “Тато, Мамо, бато, сестро... јас сум хомосексуалец“
А зашо мислиш дека луѓето би можеле да извадат такви веродостојни статистики?
Мене ме знаат дома, најбољи другарот го знаат. Ама ете, не сум одлучил уше да облечам блуза I'm gay, ни па да пишувам на портали шо сум трпел низ животов ко затворен геј и дека едино ако цела Македонија ме знае ко педер ја ќе бидам среќен.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Топ цртан. А филмот ми е еден од најдобрите, го препорачувам. Стварно.

Сепак СпанџБоб е хомосексуалец (латентен можеби?)

Reasons Why Spongebob is Gay

Move over SpongeBob – the kids' TV closet is full of gay characters

авторот демантира (а што друго ќе праи?)
Ова сигурно некој педери или лезбејки го имаат составено, само за да се заштитат од тие што се против нив.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.471
Поени од реакции
84.892
Ова сигурно некој педери или лезбејки го имаат составено, само за да се заштитат од тие што се против нив.
Не.
Очигледни се неговите склоности, не ми требаа написи за да сфатам.

Нема везе ориентацијата, цртанот е Топ!

ти вака го замишљаш?

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
А зашо мислиш дека луѓето би можеле да извадат такви веродостојни статистики?
Мене ме знаат дома, најбољи другарот го знаат. Ама ете, не сум одлучил уше да облечам блуза I'm gay, ни па да пишувам на портали шо сум трпел низ животов ко затворен геј и дека едино ако цела Македонија ме знае ко педер ја ќе бидам среќен.
А шо ти рече на пример татко ти? “Сине гледај да се ожениш за некој богат бизнисмен или доктор“?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Sungerot Bob; сите пријави ти се одбиени како неосновани. Требало да размислиш пред да се вклучиш во дискусијата. Ако банираме оти некој тврди дека никот ти е геј, далеку ќе стигнеме. Навреда нема никаде. Така се расте, научи се да бидеш поцврст во дискусија која не ти одговара. Шкорпион во мислењето кое си го пријавил не те навредува. И те молам не кликај пријави без основа, зошто во спротивно ти ќе бидеш казнет.

Ставрогин заминал на пауза. Оваа тема води според доделени банови на форумов. Па внимавајте како пишувате и колку лесно се провоцирате.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Let3 технички и не е хетеросексуалец бидејќи не давал интервјуа нити се појавил на ТВ сите да го видиме кој е. Се крие и јаде трици по форуми.
--- надополнето: 27 јули 2013 во 18:50 ---
И Земјата е плоча не е тркалезна, модерната географија е завера против вистината!

Peterson15

A TryHard
Член од
20 мај 2012
Мислења
169
Поени од реакции
188
А шо ти рече на пример татко ти? “Сине гледај да се ожениш за некој богат бизнисмен или доктор“?
А шо бива ако татко ми е некој богат бизнисмен а ја да ти сум го наследил? ;)

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
А шо бива ако татко ми е некој богат бизнисмен а ја да ти сум го наследил? ;)
ќе те пратеше швајцарија во клиника и ќе те излечеа од гејството и ќе си беше пак нормален

Peterson15

A TryHard
Член од
20 мај 2012
Мислења
169
Поени од реакции
188
ќе те пратеше швајцарија во клиника и ќе те излечеа од гејството и ќе си беше пак нормален
Ти ми збориш шо ќе беше, ако беше. Ја ти викам дека е.

Нит ме прати швајцарија, нит прекинав врскава моја со дечко ми.

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Ти ми збориш шо ќе беше, ако беше. Ја ти викам дека е.

Нит ме прати швајцарија, нит прекинав врскава моја со дечко ми.
А како одредувате кој е дечко а кој девојка?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.508
Поени од реакции
24.285
Кога сме кај цртаните, а тука гледам еден куп експрети, па би сакал да прашам.
Ме интересира дали Штрумфета во цртанот била прикажана како личност со ниски морални вредности пошто целовреме си потпевнувала ТИ ДАМ ТИ ДАМ ТИ ДАМ.
И дали во цртаниот филм Радувањата на Радован попознат како Радован и лошото детиште Хуго , Бохоуш бил ментално заостанат.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Кога сме кај цртаните, а тука гледам еден куп експрети, па би сакал да прашам.
Ме интересира дали Штрумфета во цртанот била прикажана како личност со ниски морални вредности пошто целовреме си потпевнувала ТИ ДАМ ТИ ДАМ ТИ ДАМ.
И дали во цртаниот филм Радувањата на Радован попознат како Радован и лошото детиште Хуго , Бохоуш бил ментално заостанат.
♪♫ ТИ ДАМ ТИ ДАМ ТИ ДАМ ♪♫

Упс! :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom