Сакам да ја шетам фатен за рака со неа, но не сакам да ја бакнувам на сред толпа луѓе. Сакам малце приватност, нели?Не те прашав за права, одговори ми на прашањето погоре, за да можам да ти одговорам на твоето.
Ок. Ако хомосексуалците се шетаат со партнерите фатени за рака, ќе јадат ќотек. Затоа ја тупиме толку на форумов, затоа се сите тие протести, паради итн.Сакам да ја шетам фатен за рака со неа, но не сакам да ја бакнувам на сред толпа луѓе. Сакам малце приватност, нели?
Да "импортираме од странство"?Ни печењево кифли не е тоа што беше![]()
Тој не е валиден или што?Ретко кој го приметува тоа. Туку дај други примери?
Со кое право? Па факт е бе детенце!Иначе со кое право ти бе кажуваш дека мојот ник е хомосексуален. Јас највеќе сум против вас хомосексуалците. А мојот ник потекнува од цртана серија за лик кој е позитивен и пријателски расположен.
А тоа што ти и таквите како тебе почнаа своите страсти и бурни фантазии да ги наметнуваат и врз цртаните е катастрофа....... трагедија да не речам...
Цртаниот филм е полн со комедија, но со тоа што вие гејовите своите страсти и неостварени фантазии ги нафрлате и врз цртаните филмови е катастрофа.Да "импортираме од странство"?
Тој не е валиден или што?
Со кое право? Па факт е бе детенце!
Оди провери ако зборам глупости, барем Гугл се надевам знаеш да користиш. И да, смешно ми е некој да е против хомосексуалци, а лупнал за аватар и за ник лик од цртана серија која е про-геј.
Добро бе, толку ли може да бидеш зелен у тоа тимбата? Пак ние кривитеЦртаниот филм е полн со комедија, но со тоа што вие гејовите своите страсти и неостварени фантазии ги нафрлате и врз цртаните филмови е катастрофа.
Срамота !
Со тебе човек неможе да се разбере, прави си што ти душа сака, но еден ден ќе видиш дека тоа е погрешно.Добро бе, толку ли може да бидеш зелен у тоа тимбата? Пак ние кривите.
Креаторот на цртаниот ги внесува сите тие политики низ серијалот (освен комедиите кои ги спомна). Не не' обвинувај нас, туку самиот креатор на цртаната серија, ако имаш проблем со тоа. Кој btw е стрејт, колку да немаме забуни.
Оти срмота, педерите имат склоност кон искривување и лажирање на факти, као во антиката хомосексуалноста биила прифатена и одобрувана, па хомосексуалност кај животните, па било нормално и природно, па сега и една геј парада од 30 гејој обезбедувана од 400 полицајци која моала да се прекине а учесницитре со бродови да бидат евакуирани од градот била голема победа, успех, небаре цела црна гора поднесе документи за прием во педерската партија.Цртаниот филм е полн со комедија, но со тоа што вие гејовите своите страсти и неостварени фантазии ги нафрлате и врз цртаните филмови е катастрофа.
Срамота !
Од прееска 10000... работи му кажав он не сфаќа....... да не идам офтопик што сака нека си прави, толку од менеОти срмота, педерите имат склоност кон искривување и лажирање на факти, као во антиката хомосексуалноста биила прифатена и одобрувана, па хомосексуалност кај животните, па било нормално и природно, па сега и една геј парада од 30 гејој обезбедувана од 400 полицајци која моала да се прекине а учесницитре со бродови да бидат евакуирани од градот била голема победа, успех, небаре цела црна гора поднесе документи за прием во педерската партија.
Склони се кон измами, лаги манипулации. Мене тоа не ме чуди затоа што гејството го пратат многу посериозни работи како органски болести така и душевни растројства, психози, самоубуиства, семејни насилства промискуитет... така да малце лага ваму таму нема никој ни да примети покрај така големи и крупни нивни катастрофи.
Познато ми е то монголоидно размислување “Ако си против гејој и го напаѓаш хомосексуалството - ти си геј (притаен) ако не го напаѓаш - ти си геј“ Во нивните мозоци - сите луѓе на планетата се гејој а хетеросексуалци се само од страв. Клецкаме жени од страв!!Абе што да ти кажам, јас му викам јас сум против хомосексуалците, он ми вика you are so cute ( прочитај погоре)
Од прееска 10000... работи му кажав он не сфаќа....... да не идам офтопик што сака нека си прави, толку од мене![]()
Остај, битно хомосексуалци да не гледам, тоа не е природно и .Познато ми е то монголоидно размислување “Ако си против гејој и го напаѓаш хомосексуалството - ти си геј (притаен) ако не го напаѓаш - ти си геј“ Во нивните мозоци - сите луѓе на планетата се гејој а хетеросексуалци се само од страв. Клецкаме жени од страв!!
Познато ми е то монголоидно размислување “Ако си против гејој и го напаѓаш хомосексуалството - ти си геј (притаен) ако не го напаѓаш - ти си геј“ Во нивните мозоци - сите луѓе на планетата се гејој а хетеросексуалци се само од страв. Клецкаме жени од страв!!
Искрен совет, затвори се дома и нема да гледаш хомосексуалци. Друкчи, сјебан си секако....Остај, битно хомосексуалци да не гледам, тоа не е природно и .![]()
Летчо, лесно е да не ставаш сите у лончиња.
Да не ти го барам твојот цитат одкојшо прелесно може да ти извадам реченица "Ако си аут у Македонија си геј, ако не си аут, тогаш не си геј", ergo у Македонија има вкупно 2 педери и еден куп нивни супортери. Не го кажа тоа вака у овие зборови, ама поприлично на тоа може да се сведе целата работа.