Хомосексуални бракови во Македонија

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 јули 2013
Мислења
287
Поени од реакции
180
Црна Гора ја подржувала парадата како па дас не.Затоа само после еден ден на местото на кое се одржуваше парадата викнаа православен свештеник да го освети и да го ослободи од срамот ова беше објавено и во дневните весници и на интернет порталите .:vozbud:

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Црна Гора ја подржувала парадата како па дас не.Затоа само после еден ден на местото на кое се одржуваше парадата викнаа православен свештеник да го освети и да го ослободи од срамот ова беше објавено и во дневните весници и на интернет порталите .:vozbud:
Ако беше нормално она што го прават хомосексуалците немаше 400 полицајци да ги бранат :pos:

A

AnFem

Гостин
Но тука во штетни може да спаѓаат фабриките, козметиката, автомобилите по здравјето на човекот, но не и хомосексуалноста, тоа е нешто неприродно, погрешно... сега замисли маж и маж или жена и жена се венчаат, дали тоа ти личи на нормално?
Ниедно венчавање не ми е природно, не е продукт на природата, додека хомосексуалноста е.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
пред 10 сетина дена од подгорица, црна гора имав службени гости 3 дена беа во битола и баш кажуваа со огорчување и револт за наметнатата геј парада која беше закажана. Луѓето беа од државна институција, високообразовани, велеа, дека со наредба, им е наложено на некои министри да се појават на парадата а се ради преговорите со ЕУ. Ова со гејојте испадна фашизам да се воспоставува а не некој “слободен избор, демократија“
--- надополнето: 27 јули 2013 во 13:52 ---
Ниедно венчавање не ми е природно, не е продукт на природата, додека хомосексуалноста е.
јас немам против да живееме невенчано.

2

~2A

Гостин

Хомосексуалноста ти е исто како во рерна ставаш да се печат кифли, и тие загорените кифли се токму... хомосексуалците.

:гик:

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Природна е хомосексуалноста? :facepalm:
Ако беше природна сите ќе беа хомосексуалци, додека пак бракот меѓу маж и жена е нешто природно, создадено од љубов и како резултат се добива дете создадено од љубов и симбол на таа љубов.
Додека пак хомосексуалците во денешно време посвојуваат деца, детето ќе го навлечат да тргне по погрешен пат... ме чуди детето меѓу два мажи, кој ќе го вика мамо, а кој тато :pos:

Член од
26 јули 2013
Мислења
287
Поени од реакции
180
Да беше природно и дивите животни ќе се репродуцираа со хомосексуални односи а не пак луѓето кои се свесни суштества.

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724

И попот земал пари за процедурата, а потоа си го изнел дечкото на пијачка на осветениот плоштад.

Да беше природно и дивите животни ќе се репродуцираа со хомосексуални односи а не пак луѓето кои се свесни суштества.
Во кој сегмент од твојот личен приватен живот неприродноста на хомосексуалците е проблематичен фактор?

A

AnFem

Гостин
Природна е хомосексуалноста? :facepalm:
Ако беше природна сите ќе беа хомосексуалци, додека пак бракот меѓу маж и жена е нешто природно, создадено од љубов и како резултат се добива дете создадено од љубов и симбол на таа љубов.
Додека пак хомосексуалците во денешно време посвојуваат деца, детето ќе го навлечат да тргне по погрешен пат... ме чуди детето меѓу два мажи, кој ќе го вика мамо, а кој тато :pos:

Не ми е дојдено до "игра на зборови".

Ама сепак ќе ти кажам: Така шарено покрајо везено и на средина пуфка. ;)

Поназад имам спомнато неколку пати, хомосексуалноста е појава и кај животните. Да не им го испрал некој паметот случајно?

Васко, дебилно е да кажеш дека некој може да се репродуцира преку хомосексуални односи. :icon_lol:

На крај краева, мислете што сакате, тоа е ваше право... Се додека не загрозувате нечија слобода и здравје е во ред.

2

~2A

Гостин
AnFem

Нели е ова повеќе од интимна работа, мора ли секој да знае дека си хомо?

2

~2A

Гостин
Сакаш да се шеташ со девојка ти во парк, држејќи ја за рака, да си ја гушнеш, да ја бакнеш... ?

Бројот на хомосексуалци во Македонија е мал, или едноставно се кријат. На Балканов е тешко изводливо да биди се како што сакаат тие, и нема никогаш во целост да ги добијат правата што ги бараат.

A

AnFem

Гостин
Бројот на хомосексуалци во Македонија е мал, или едноставно се кријат. На Балканов е тешко изводливо да биди се како што сакаат тие, и нема никогаш во целост да ги добијат правата што ги бараат.
Не те прашав за права, одговори ми на прашањето погоре, за да можам да ти одговорам на твоето.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom