Бардовци знаеш ли каде е?XAAA XAAAAAAAAAA XAAAAAAAAAAAAAAAAAAA RETARDIRAN TIP KAKO OVOJ SE CUDE I LJUBOMORE ZA NASIOV SVETCKI POZNAT MESIJA IVANCO PA SE CUDE SO 30 STRANI IMAT NAPISANO U FORUMOV E BE RETARDIRAN PA ZA IVANCO SITE PISUVAT MALKU SE I 30000 STRANI RAZBIRAS LI BE MALOUMEN
--- надополнето: 21 јули 2013 во 13:29 ---
breeeeeee OVOJ IVANCO BIL MNOGU POPULAREN BRE SEKADE GO IMA SEGA CITAM NA EDEN SAJT RAZBIRAS eve go linko..................http://grid.mk/read/article/3759882/srebreni-ulici
ta te upitam neso abe so se zamaras so poznati faci abe IVANCO NAS ICELITELO DA NE TI IDOL RAZBIRAS AA AAAAAБардовци знаеш ли каде е?
ti si bolestina nevidena, veruj mita te upitam neso abe so se zamaras so poznati faci abe IVANCO NAS ICELITELO DA NE TI IDOL RAZBIRAS AA AAAAA
ti si bolestina nevidena, veruj mi
site go sakaat i obozavat nasio ivanco braoss makedonija ce ja prekrsteme u ivan iscelitel razbiras blazoti si bolestina nevidena, veruj mi
srecen den...................razbiras.....................site go sakaat i obozavat nasio ivanco braoss makedonija ce ja prekrsteme u ivan iscelitel razbiras blazo
ovoj dearest demek zalel nekogo ahhh nas ivanco oxxx pa site luge znaat deka nikoj nikogo ne zali ako mu misli nekoj dobro na nas ivanco toj ce mu sopste licno sovet nema da pisuva na forumov be glupi bolno ljuborni kumanovci pukaat od muka na popularnosta na nas ivanco....danibmw so velis zgradata na ivanco so 750 sprata razbiras ginisov rekord razbiras breeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
На такви како него 10 пати удри еднаш број, не му доваѓа паметот џабе се зборе.Оди на истава страна најгоре и погледни се дибек. Како наркоман си во тоа фацата па и жена и дете си имал. Ти ли имаш дете бе , што си ја излажал таа греота што се омажила со тебе па да ти дозволи и дете да и напраиш бе. Оди бе излечи се наркоману еден некој ќе му ги вкрстиш жичките на улица ќе те види ќе ти свирне една меѓу рогови ич ни око нема да му трепне не се заебавај поарно тргни се скроз од " јавниот " живот , земи изолирај се соземи се малце те нападнала психата незнаеш каде попрво да избегаш од себе бе наркоман !!!. Во очите баш како пекинезер си не како телкинезер наркоману !!!
EVE USTE EDEN LJUBOMOREN MAKEDONCE SO NA SLAVATA NA IVANCO PUKA KLASIKA LOSO ZBORE EX SO TI POPULAREN NASIOV IVANCO RAZBIRASОди на истава страна најгоре и погледни се дибек. Како наркоман си во тоа фацата па и жена и дете си имал. Ти ли имаш дете бе , што си ја излажал таа греота што се омажила со тебе па да ти дозволи и дете да и напраиш бе. Оди бе излечи се наркоману еден некој ќе му ги вкрстиш жичките на улица ќе те види ќе ти свирне една меѓу рогови ич ни око нема да му трепне не се заебавај поарно тргни се скроз од " јавниот " живот , земи изолирај се соземи се малце те нападнала психата незнаеш каде попрво да избегаш од себе бе наркоман !!!. Во очите баш како пекинезер си не како телкинезер наркоману !!!
A PA OVOJ NEPISMENIOT PAK SE OGLASE PA POTOA IVANCO NE BIL BITEN ETE IVANCO NA OVOJ MU E IDOL RAZBIRASНа такви како него 10 пати удри еднаш број, не му доваѓа паметот џабе се зборе.
ABE JAS U STRUMICA ZIVEAM U NOVO SELO TOVA PRASANJE NE E ZA MENE TOVA TREBA NA DRUG DA MU GO UPATES INAKU JAS U NOVO SELO KLIMA IMAM NEMAM VENTILATORE TOVA IMAHME KOGA TITO BESE ZIV A SEGA E OBAMA RAZBIRASgoran001 јас бев во автобусот што на враќање од Букурешт пројде од кај тебе. Иако пројдовме за време на работното време немаше никој во канцаларијата. Тоест имаше некој, бидејќи вентилаторот ти беше пуштен, ама се криеше веројатно. Другпат коа ќе се криеш не заборавај вентилаторот да си го исклучиш.
пс. Зошто не ни креваше на телефон ?
Значи нвикаш дека Иван е заостанат?ABE JAS U STRUMICA ZIVEAM U NOVO SELO TOVA PRASANJE NE E ZA MENE TOVA TREBA NA DRUG DA MU GO UPATES INAKU JAS U NOVO SELO KLIMA IMAM NEMAM VENTILATORE TOVA IMAHME KOGA TITO BESE ZIV A SEGA E OBAMA RAZBIRAS