ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Федерер се мачи на турнирот во Хамбург.
Фоњини е во животна форма. Се пласира во 1/2 финале на турнирот.

Делбонис објаснува како се игра тенис на земја :D , а Фоњини е у животна форма.

^ Хахахах :D

Иначе Дел Бонис може да изненади и против Фоњини... :)

Неверувам, Фоњини страшно игра. А Федерер со ваква игра ако продолжи прашање е дали ќе го гледаме во Лондон. Па 20% од ударите му беа со рамка, ова за него е рамно на пропаст.

Федерер ако продолжи вака, ќе ја упропасти легендата за себе, која толку долго ја создаваше.

Не знаев на која тема да се пофалам и пишам тука.:icon_lol: Денеска конечно после 2 месеци ми стигна наградата од ATPFantasy за 3то место во Мадрид.
002.JPG

Не знаев на која тема да се пофалам и пишам тука.:icon_lol: Денеска конечно после 2 месеци ми стигна наградата од ATPFantasy за 3то место во Мадрид.
Прегледај го приврзокот 68488

Чекај бе, се земаат награди за ова? Јас мислев 4fun е :D Дајте линк за наградите и сеа за Синсинати и Монтреал да си земам опрема :P

Чекај бе, се земаат награди за ова? Јас мислев 4fun е :D Дајте линк за наградите и сеа за Синсинати и Монтреал да си земам опрема :P

Се земаат.
Ми стига e-mail со .pdf фајл да го пополнам со податови. Читам како шо да пополнам и гледам дека треба да имаш над 21 година. И се откажав, по некое време пак ми го праќаат истото и решив татко ми да го напишам како примач(учесник во играта).:icon_mrgr:

Федерер = нов рекет + очајна форма = резултат очекуван.

Федерер = нов рекет + очајна форма = резултат очекуван.

Тоа и јас го заприметив со рекетот. Прв пат сега го игра овој рекет? И рекетот, е истиот Серена што го игра?
--- надополнето: 20 јули 2013 во 19:48 ---
Прегледај го приврзокот 68488

Ауу ајде со здравје да си ја користиш. За секој турнир значи се земале награди, јас мислев само на крај од годината тоа.

Да првпат, незнам дали е истиот со Серена...

А одлуката за менување на рекет му е конечна или само да не тестира ..?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom