Во вистински момент. Никој ова досега го немаше видено...
Не ми се обраќај овде со такви погрдни зборови. Зборувај на темата ако имаш нешто паметно да кажеш, а ако немаш молчи а не да ги напаѓаш и вреѓаш соговорниците.Зидарски може да везе до бесвест и да импресионира млади деца и некои масонски ентузијасти како „царов“ Давид кој како загарче трчка по Зидарски, ѓоа поставувајќи прашања.
Може да објасниш како “интелегентни“ можат да имаат сатанистички ритуали?(богати,интелегентни) некогаш имаат сатанистички ритуали како забави што си ги одржуваат
Сега е многу појасно што се и кои се масоните.Масоните се тие што го вртат светот (подземјето), дел од оние кои се многу успешни (богати,интелегентни) некогаш имаат сатанистички ритуали како забави што си ги одржуваат
а во Македонијава нема наши масони, туку ние сме под влијание на масони, барем јас така мислам, се насочуваат на големи нешта во светот што се дешава
пример војна или ќе ја почнат или тие ќе ја стишат вревата
значи ти викам некогаш немора да значиМоже да објасниш како “интелегентни“ можат да имаат сатанистички ритуали?
Како заклучи дека си бил негиран? Еве јас ти верувам, а имаш и цврст доказ за тоа.Bev decidno prasan i negiran za starosta na Masonite.
Kratka informacija koja moze da se proveri:
Str. 39-40. Zapiste na Naakalite, pred 70. iljadi godini se osnovniot voved vo Masonstvoto (str. 51. od knigata “MU-is~ezli kontinent”.
И од нигде никаде јас сум постанал масон..Pred 50. godini bev poet...
OSNOVATA (denesna) NA MASONITE E DEKA ISUS VOOPSTO NE POSTOEL... NITU PAK MOJSIE MOJSIE/MUSA.
Sekoj ima pravo na sopstveno mislenje...
Сега е многу појасно што се и кои се масоните.
А сега имаш 72 години, 5 месеци и 20 дена?Pred 50. godini bev poet...
OSNOVATA (denesna) NA MASONITE E DEKA ISUS VOOPSTO NE POSTOEL... NITU PAK MOJSIE MOJSIE/MUSA.
Sekoj ima pravo na sopstveno mislenje...
Кога сме веќе кај книгата, што е со постов? Ги искажа твоите ставови за масонеријата и христијанството, но кои се твоите ставови за исламот и масонеријата? Како што разбрав ти си и сликар така? Исто така твоето изворно презиме е Јовановиќ и немаш потекло од Македонија.Веројатно добра анализа за сите монотеистички и политеистички аспекти на прашањето на постанокот и потеклото. Наспроти она што е научен, експериментален модел на дефинирање на факти, авторот дава свое индивидуално толкување на многу работи напишани во Библијата и Куранот. Доста тешка, неконвенционално напишана, но неверојатно загадочна и интересна книга. Авторот храбро изложува тези со полидисциплинарна контура - ако сте љубител на физиката, хемијата, биологијата и пред се филозофијата, ова е права книга за вас!