Препораки за игри

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208

Ова е FPS али сигурен сум дека ке ти се допадне:)

Сум ги свртел и двете но сепак фала на препорака :)
Gothic 4 - Arcania
Risen 2
Dishonored
Dragon's dogma
Gothic 4-Arcania ја имам превртено.
Risen 2 ја немам пробано поради негативните критики што ги има,велиш да ја пробам?
Dragons Dogma ја нема за PC,а фала за Dishonored ке ја пробам сигурно.
:)

M

Muranyi

Гостин
Прилично сум задоволен од интензитетот на акција и адреналинска возбуда кои ги нуди Tomb Raider.А и девојката е топ,онака цело време си ја зајапав во гради,единствено на живци ми одеше нејзиниот акцент од кој на моменти ми доаѓаше да ја лупнам тастатурата од екран.Се работи за акција-авантура во 3.лице со мали примеси на rpg,има надградби на скилови,апгрејд на оружја.Графиката која мене лично и не ми е толку важна е повеќе од солидна.

Во моментов се симнува Mass effect 2 а потоа следи Dark souls,да се обидам со пачот да видам како ќе ми оди фрејмрејтот.

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Сакам да прашам што мислите за играва, каква е , некој дали би ми ја препорачал, го гледам Gameplayot ми се свиѓа, па некој ако ја игра да ми каже неш по детално , и што бара играва каков процесот минимално графичка рам и т н... фала однапред:)

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Сакам да прашам што мислите за играва, каква е , некој дали би ми ја препорачал, го гледам Gameplayot ми се свиѓа, па некој ако ја игра да ми каже неш по детално , и што бара играва каков процесот минимално графичка рам и т н... фала однапред:)

Која игра???

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Вреди да ја симнам новата Company of Heroes???

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Вреди да ја симнам новата Company of Heroes???
Aко очекуваш нешто како првата, ќе те разочара, но ако сакаш да ти засити апетитот за стратегии, спушти ја.

Прво прочитај/гледај една рецензија, па одлучи си сам.

Член од
26 декември 2011
Мислења
450
Поени од реакции
278
фак ју за сите копиљаци шо велат дека е “стара игра “ а играта е од 2000 год нагоре...фак ју!!

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
фак ју за сите копиљаци шо велат дека е “стара игра “ а играта е од 2000 год нагоре...фак ју!!
Па 13 години не се малце како што Nokia 3310 e стара мобилка така и Deus EX кецот е стара игра.

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.002
Поени од реакции
582
Па 13 години не се малце како што Nokia 3310 e стара мобилка така и Deus EX кецот е стара игра.
е аман и кантерот е стара игра и уште ја играат луѓето. И плус не се жалат дека е стара :D

Член од
27 април 2011
Мислења
2.310
Поени од реакции
3.066
Ако малце се разбирате во гејминг индустријата...ќе знаете дека 13 години е ВЕЧНОСТ во таа индустрија.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
е аман и кантерот е стара игра и уште ја играат луѓето. И плус не се жалат дека е стара :D
Па добро,не викам дека ако е стара е лоша играта,само во денешно време игрите имаат далеку поинвентивна графика и гејмплеј од 2004 на пример,но не мора да значи ако играш игра од 2004 дека нема да ти биде забавна.

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.002
Поени од реакции
582
Па добро,не викам дека ако е стара е лоша играта,само во денешно време игрите имаат далеку поинвентивна графика и гејмплеј од 2004 на пример,но не мора да значи ако играш игра од 2004 дека нема да ти биде забавна.
Сето тоа ми е јасно, само малку шала да направам.
Ако малце се разбирате во гејминг индустријата...ќе знаете дека 13 години е ВЕЧНОСТ во таа индустрија.
И тоа ми е јасно. Гејминг индрустријата брзо се развива сега.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Дечки, ми треба ваша помош. Пред неколку год. играв една игра. Беше FPS shooter, имаше многу оружја и беше многу мрачна играта. И некако се проаѓаше како низ кругови од пеколот и се убиваа чудовишта и најразлични демони. Да не памтите некој од вас како се викаше играта? Милион посто имаше нешто врска со пеколот :/ На крај мислим дека Босот беше Ѓаволот и се тепав таму у огнена позадина или нешто слично :D

Ааа да, имаше едно оружје, нешто што пукаше како шипки или нешто слично, и ги закачуев чудовиштата на ѕид :)

И мислим дека два дела имаше играта. Играта + expansion pack

Kajgana Shop

На врв Bottom