Wolf Pack
ThE ChieF
- Член од
- 24 јули 2005
- Мислења
- 783
- Поени од реакции
- 5
Јесте да не сум бил одамна, ама една конзервативна претпоставка ќе дадам дека може кај нас пичките се по-материјалистиНикола напиша:пеер..овие муабетитуку ти одамна не си наминал до Скопјево а? Ако, ни јас не сум.

Секоја пичка е еднакво желна, за жал секоја жена не е. Ние да можеме, ќе ги направиме пичка, нозе и раце само, ама не е таков светотНикола напиша:Значи ли дека колку што можев да забележам од коментарите погоре, поголемиот дел од вас се на мислењето дека не постои разлика помеѓу пи*ките, туку дека секоја пи*ка е еднакво пожелна? Секоја девојка е еднакво убава?

Секоја девојка не е исто така еднакво убава...Убавината е дел од нејното его и психичко понашање во места каде може да добие внимание. Тоа не носи во други поенти: Да речеме одиш во некој класичен бар, влагаш и гледаш околу 100-ина луѓе, 50 машки, 50 женски. Од тие 50 женски, едно пола сигурно се или со дечко, или мажени. Едно 5-6 од нив се гарант кучки на PMS ден, или некои anti-men лезбејки...Или пак се имале долга врска само што прекинала и не се чуствуват 'in the mood'

Значи 30 пички треба да се забрават до сега:wink:
Одиме натаму, остануват 20. Од тие едно пола се со другарки и си ги полнат чашите и егото меѓу себе, сигурно се илузија на некоја "јака" пичка и би се срамиле да се мешат со било какви дечковци тек така...
Значи остануват 10 пички за кои гарант давам дека им се ебе таа вечер. Тие се хорни, ама не би го кажале на никого тоа, чекаат некој да се појави, некој културен, паметен ама истовремено што знае да ја седуцира (Seducing ако погрешив на МК). И сега ти како новајлија, треба да почнеш со играта, ама како што рекофме погоре, ако не биде со првата, акни се на фтората, ако не биде после тие 10 оди во друг бар или lounge или клуб...Веруј ми, ќе има една од тие 'јаките' што ќе ја дрмнеш:wink: