- Член од
- 12 август 2011
- Мислења
- 3.829
- Поени од реакции
- 2.031
Иди кажи му сине.АКО БИ СЛУШНАЛ БИ СТАНАЛ ОД ГРОБ
Иди кажи му сине.АКО БИ СЛУШНАЛ БИ СТАНАЛ ОД ГРОБ
So Adem jashari i Hasan Pristina kako omot na banknotite ako ne e taka eve jas ... ovaa e bolna drzava
БИДЕЈЌИ ТВОЈАТА ЖЕЛБА Е ПОГОЛЕМА ЌЕ ТЕ ПУШТАМ ТЕБЕ ДА ОДИШ (ИАКО 100% СУМ СИГУРНА ДЕКА НЕМА ДА МОЖЕШ ДА ИМАШ ПРИСТАПИди кажи му сине.
Не си играј со господ, оди кажи дека јас те праќам. Алах е голем ќе те прими!БИДЕЈЌИ ТВОЈАТА ЖЕЛБА Е ПОГОЛЕМА ЌЕ ТЕ ПУШТАМ ТЕБЕ ДА ОДИШ (ИАКО 100% СУМ СИГУРНА ДЕКА НЕМА ДА МОЖЕШ ДА ИМАШ ПРИСТАП
А ТИ СИ?Не си играј со господ, оди кажи дека јас те праќам. Алах е голем ќе те прими!
Ја кој сум подобро да незнеш, за повеќе инфо пп.А ТИ СИ?
Редно беше да се внесе некоја промена. Од 1996 истите се.Арни си се парите, што само нешто мењаат
Е ако де, убави се и вакаРедно беше да се внесе некоја промена. Од 1996 истите се.
Редно беше да се внесе некоја промена. Од 1996 истите се.
Сериозен е. И јас го имам забележано како на секоја тема тресе глупости. Не е со умот...Не знам дали тролаш или си сериозен...
Сериозен е. И јас го имам забележано како на секоја тема тресе глупости. Не е со умот...
Не мешај баби и жаби едно е името на државата а друго се банкнотите. Скоро сите држави што ги знам ги мењаат своите банкноти на 10 години (било да се мали или големи промени) Ние од 1996 немаме ама никаква промена на нашите банкноти а од тогаш поминаа скоро 17 години.Ваљда и за името така мисли. „Редно е да се смени името, од 1991 исто е. Досадно е веќе...“