Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Си праат бајрам на паметот ако мислат дека Фабре ќе го пушти Барса, се повеќе мислам дека е колку да искаже Мојс дека е заинтересиран за играч од средината бидејќи почнаа многу критики дека не сме запнале доволно за Тиаго и затоа ни го лапнаа Баерн.Више ми делува како САФ да му дал воспитна една, секој можен медиум дозна за понудата у истиот момент кога беше пратена.

Додека е Фабре у фокусот на новинарите мислам дека нешто се одвива behind the scenes, Јоветиќ. Фелаини или некој друг, кој и да е, мислам дека има нешто. На крај краишта многу повеќе би се напнал ако продадат некој отколку ако не купат.

Прсонал фејворит:
efc__1236533503_Fellaini-celebrate-450.jpg

Џабе се замарат нашите со Фабрегас кога Барса нема шанса да го дадат откако го продадоа Тиаго и да останат со Серхи Роберто за ротација така да мислам подобро е нашите да се насочат кон некој пореални трансфер цели како Марко Верати,Ларс Бендер и Фелаини.

Џабе се замарат нашите со Фабрегас кога Барса нема шанса да го дадат откако го продадоа Тиаго и да останат со Серхи Роберто за ротација така да мислам подобро е нашите да се насочат кон некој пореални трансфер цели како Марко Верати,Ларс Бендер и Фелаини.

Па мислиш дека се замараат?Тоа е само глума,вниманието на јавноста е насочено кон Фабрегас ,а уствари Фелаини е веќе договорен кај нас,мислам дека и Бејнс ќе биде донесен,посебно ако Фабио продолжи да си игра играчки.

Како што читам моментално и Строотман отиде во Рома а?
Значи Фелаини ако не го земеме пакувам куферите и идам на trial кај Мојсие.

Од толку лаење за овој и за оној, на крај пак сите лапнаа по некој саглам играч, ние останавме со Варела, или подруго речено со к*рот во рака....

Играчот за врска на Барселона, Цеск Фабрегас ја прифати понудат на Манчестер Јунајтед и им потврдил на раководството на „црвените ѓаволи“ дека доколку се враќа во Премиер лигата нама да се врати во Арсенал, туку ќе го избере „Олд Трафорд“.

:icon_lol:

Скај с.н. ме изнасмеаа ,пред 1,5час известуваа дека фабрегас највеќе би сакал да дојде кај нас ,а сега викаат дека сака да остане во барса но барса не кажала дека не сака да го продаде и викаат дека треба да ја појачаме понудата за уште 10мил фунти:pos::facepalm::pos::facepalm: ,тоа се вкупноно 35 фуцкинг милиони фунти што е = на:
20мил за тиаго и
15 за Кевин
фак лоџик

Само што Фабрегас беше најдобриот мидфилдер во Премиер Лигата во неговата генерација (не ми ги бројте Сколс, Лампард, Џерард) а тоа е рамно на 10 Тиаговци и Стротмани. Исто како да се буни некој дека Кристиано Роналдо е 9 Адел Тараабтовци.

Немам ништо против да ја предизвикуваат во случајов Барселона со понуди, од каде знаеш дали ќе загризаат или не. Да не пробаа, некој ќе постираше, зашто не пробаме да го земеме Фабрегас, не делува среќен во Барселона зошто не игра на позицијата негова, вака се криви зашто пробале, класика.

Играчот за врска на Барселона, Цеск Фабрегас ја прифати понудат на Манчестер Јунајтед и им потврдил на раководството на „црвените ѓаволи“ дека доколку се враќа во Премиер лигата нама да се врати во Арсенал, туку ќе го избере „Олд Трафорд“.

:icon_lol:

Мислиш дека се дочепал до факсот на клубот и испратил повратен одговор дека во името на клубот ја прифаќа понудата? Издржи уште малку Фајберглас со тебе сме :love:

Само што Фабрегас беше најдобриот мидфилдер во Премиер Лигата во неговата генерација (не ми ги бројте Сколс, Лампард, Џерард) а тоа е рамно на 10 Тиаговци и Стротмани. Исто како да се буни некој дека Кристиано Роналдо е 9 Адел Тараабтовци.

Немам ништо против да ја предизвикуваат во случајов Барселона со понуди, од каде знаеш дали ќе загризаат или не. Да не пробаа, некој ќе постираше, зашто не пробаме да го земеме Фабрегас, не делува среќен во Барселона зошто не игра на позицијата негова, вака се криви зашто пробале, класика.

9? 9? 9? 9?

Какви 9, Роналдо е најмалце 99 Тарабтовци. xD

Speaking at a press conference on Tuesday, Tito said: "There have been offers for him from other clubs, but I spoke with Cesc and he told me that he was still determined to stay here and be successful, so I'm not worried.

"He doesn't want to go to other teams for money reasons or playing time. He knows there is competition for places here, but his decision is to stay. I am relaxed about the situation.

"It is a good sign that the club gets offers for our players. It shows we have players other teams want. But Fabregas wants to stay."

Дејвиде до кога ке се заебаваш?Дај потпиши некој мидфилдер!
998411_10151573814907746_1575303_n.jpg

Ам#% Рр$# шшо ке кажеш за фабре газ
954709_10151573814877746_1408119972_n.jpg

д бој инсајд ме ис стартинг то скрим

1044983_10151573815167746_1272679353_n.jpg

Гигси во улога на тренер

Абе не боли да се проба,ама сите знаеме дека нема да си иде од барса.И со ова одбивање стануваме уште поочајни во очите на другите,а се намалува бројот на квалитетни мидфилдери ,море веќе и ги нема

Па мислиш дека се замараат?Тоа е само глума,вниманието на јавноста е насочено кон Фабрегас ,а уствари Фелаини е веќе договорен кај нас,мислам дека и Бејнс ќе биде донесен,посебно ако Фабио продолжи да си игра играчки.

Како што читам моментално и Строотман отиде во Рома а?
Значи Фелаини ако не го земеме пакувам куферите и идам на trial кај Мојсие.

Па сигурно да покажат дека имаме пари и ние и дека можеме да понудиме 25+ милиони за некој играч не дека навистина очекуваат да го земат Фабрегас, а и јас мислам дека на крај ќе го земеме Фелаини и можеби и Бејнс.
Ако играш средина зошто да не почни да го пакуваш куферот.:D

Абе не боли да се проба,ама сите знаеме дека нема да си иде од барса.И со ова одбивање стануваме уште поочајни во очите на другите,а се намалува бројот на квалитетни мидфилдери ,море веќе и ги нема

А кои тоа квалитетни мидфилдери, сем Тиаго, сменија клуб? Стротман? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom