Potresna ispovest devojčice koju su tri godine zlostavljala sedmorica pedofila: Radili su mi šta su hteli
I. Funduk | 28. 06. 2013. - 20:01h |
Komentara: 120
Kao maloj devojčici iz Oksforda, tata i mama su joj čitali bajke i priče pred spavanje, kućni ljubimac joj je bio afrički puž, a kad je već pošla u školu i pokazala se kao odličan đak, počela je da ispoljava interesovanje za forenzičke studije. Međutim, kada je napunila 12 godina, Kejtin život se potpuno preokrenuo.
Braća Aktar i Andžun Dogar, obojica osuđeni na doživotne robije, uz minimum 17 godina u zatvoru
Dok je sa drugaricom sedela na stepenicama zgrade u Oksfordu, prišla su joj dva pakistanska mladića, i ponudili joj alkohol i cigarete. Njih dvojica, inače braća, obasipali su je pažnjom, što je Kejti, koja nije bila svesna njihovih prljavih planova, prijalo, sve dok nije bilo kasno.
Kejti se i danas pita kako je od normalne devojčice iz dobre kuće mogla da postane takav plen i da doživi takve užasne stvari.
Braća Mohamed Karar (doživotna robija, minimum 20 godina) i Basam Karar (doživotna robija, minimum 15 godina zatvora)
Kad su počeli da se druže s njom, Pakistanci su joj govorili protiv njene porodice i drugara, i da je okreću protiv svih. Gotovo tri godine bila je seksualno zlostavljana i dobijala je batine, u kojima je učestvovala grupa od sedam muškaraca, koji su je, nekoliko stotina puta, podvodili pedofilima širom Britanije.
Na veliko iznenađenje svih, ona je tokom te tri godine pakla prijavljivala policiji i socijalnim ustanovama šta se dešava sa njom, ali nije bilo nikoga da joj pomogne.
Kako je nekoliko njenih mučitelja juče otpočelo sa služenjem zatvorskih kazni, Kejti je za “Dejli mejl” po prvi put progovorila o noćnoj mori koja je trajala tri godine.
Kamar Džamil (doživotna robija) i Asad Husein (sedam godina zatvora)
- U školi sam bila mala štreberka. A onda sam počela da izostajem sa časova, da dolazim kasno kući, prljava i osramoćena - kaže ona.
Kad je reč o njenom novom okruženju, ona kaže: “U početku su se ponašali kao da žele da mi budu prijatelji. A onda, polako, počinju da me okreću protiv svih i da mi govore da mi je porodica neprijatelj, da su mi drugovi neprijatelji.”
Tada Kejti i sama pomišlja da je drugari ne bi voleli i počinje da veruje novim pakistanskim “drugovima” da se više niko ne bi družio s njom ako bi se vratila u školu.
Posle nekoliko meseci od nje traže seks, govoreći joj da je vole, ali ubrzo počinju da joj prete ukoliko bi Kejti odbila da uradi ono što joj narede.
Zišan Ahmed (28) - osuđen na 28 godina
- Iako sam znala šta je seks, postojala je razlika između toga kad odrasli vode ljubav i kad to radi dete. U mom slučaju oni su iskorišćavali dete - priča devojčica.
Ona dalje priča kako su je vodili na zabave, a pod tim se podrazumevalo da je odvedu u neku sobu u neku zabačenu ulicu u Oksfordu, u koju su potom ulazili i izlazili muškarci i vodili ljubav s njom. Ponekad ih je u sobi čekalo i po desetorica.
- Mislili su da mogu da rade sa mnom šta god žele, ma kako to grozno bilo. Došla sam do tačke kad sam, jednostavno, isključila mozak i prepustila se - priča ona.
Mesec dana nakon što je napunila 15 godina, obratila se policiji rekavši da je Ahtar Dogar tera na seks sa njim i drugim muškarcima, ali su joj policajci rekli da će je uhapsiti jer traći njihovo vreme.
- Trebalo je da im moj izgled i ponašanje budu dovoljni za uzbunu, ali očigledno nisu - kaže devojčica ozlojeđeno.
Iako je Kejti danas u dugoj vezi, sećanja iz prošlosti i dalje je progone. Kad je imala 15 godina, dijagnostifikovan joj je posttraumatski stresni poremećaj, a danas pati od naglih napada depresije i opsesivno-kompulzivnog poremećaja.
Zlostavljali 50 devojčica
Grupa od sedam članova, od kojih su petorica Pakistanci a dvojica iz Eritreje je između 2004. i 2012. godine, organizovala mrežu pedofila i zloupotrebljavala više od 50 devojčica iz Oksforda, poklanjajući im poklone, alkohol i cigarete, pri tom koristeći najrazličita sredstva prinude na seks. Dobili su ukupno 95 godina zatvora, s tim što su petorica dobila doživotnu robiju, a dvojica po sedam godina. Glavni krivci, braća Ahtar i Adžum Dogar, dobili su doživotnu kaznu s tim da minimum od 17 godina provedu u zatvoru Old Bejli. Pripadnici policije i socijalnih ustanova koji nisu odmah odreagovali i time omogućili delovanje lanca pedofila koji su terorisali devojčice starosti od samo 11 godina, osuđeni su na osam godina zatvora.
--- надополнето: 29 јуни 2013 во 20:53 ---
Drugarkava
Код:
http://forum.kajgana.com/members/leandra.4868/
da vidime sto komentar ce dade na ova pogore
za nejzinite drugarcina muslimano