Тепале дете и го принудувале да кажува зборови од исламот

• Креатор на темата Креатор на темата SS Divizion Totencof
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
нкои гугтки бамбурат као треба да се занемари оваа тепачка ма да не е тепачка него тепање нели :)
се ке беше у ред ако беше за некоја детска глупост али ова не е, значи натерува да се запрашаш како си ги воспитуваат децата.
тоа е тоа си калемат терористи од мали нозе кои за верата треба да направат се!

Јас не реков дека вие сте ми криви, туку најчесто безрбетниве либералци на форумов се од тој крај.

Прободеле студент од Делчево. Знаеш колку прободени студенти има во Скопје, Тетово, Дебар, Струга, Гостивар ? Знаете вие, ветер во магла... Знаете да истресете по некоја зелена од типот “не треба да се генерализира“. Знаеш дека имам другар кој е врзан во количка цел живот поради тоа што не е Албанец?

Седи си мирен на газот. Најдобро е вие од тој крај да не поштедите од коментарите на ваквите теми. Добро би ви дошло и едно месец дена пробни со „браќата“ , да ги почуствувате сите „придобивки“ на мултикултурализмот и соживотот.
Ептен ја кењаш ти се знаеш само една работа незнаш на која страна муда ми легат.
5 години сум во Скопје и знам добро како од мали нозе ги учат да мразат Макеоднци и не седев во Драчево,Кисела Вода, Карпош ,Аеродром каде нема ниеден од искривен . Пилиштари од 12-13 години па и постари со ножеви чекаа на скалите накај ПМФ, имаше доста напади. Напаѓаа кога начекаа некој што е сам и што одма и им покаже страв.
И како што знам , најголем број од безрбетниве либералци се од Скопје. Оние шо ги нарекувате влијателни што протестираат за 2014, за бомбите во Бостон...
Вот не сфаќа дека тоа е процес шо трае 20 години во кој малите од најмали нозе се учат на нивните цели и да нападаат Македонци.

... мислам дека 14 годишниве копиљаци виделе неразбрале нешто и дејствувале врз основа на тоа.
Како сеуште не ви е јасно што зборам. 14 годишњаци САМИ неможат да бидат дел од новокомпованото* движење. 14 годишни се тепаат за да тепаат, причината би била што ги сопнало тој ден - тоа.
*10 години историски гледано не се многу.*

И тие кај Смилковци не разбрале бе, уот. Ако мене ме прашуваш, никој од тие, било возрасни или деца, нема разбрано.
Се поставува прашањето што тоа треба да разберат? Кое е тоа степенување по кое wot ќе рече "океј, овие што го заклаа кауров се свесни, разбрани луѓе, виделе, доразбрале и дејствувале врз основа на тоа".
Објасни ми го твоето степенување, да знаеме емпириски шо-како, па да се дообјасниме.

Исто би било да виделе хомосексуалец на тв кој би имал плава коса, и тргнале да тепаат некој плав.

Таквите се нарекуваат монголоиди. Примерот е глуп и важи за деца најмногу до 6-7 години. Овие се средношколци.

Како сеуште не ви е јасно што зборам. 14 годишњаци САМИ неможат да бидат дел од новокомпованото* движење. 14 годишни се тепаат за да тепаат, причината би била што ги сопнало тој ден - тоа.
*10 години историски гледано не се многу.*

Се тепаат токму за онаа работа за која еден добар сепаратист би сакал да се тепаат. Последиците од тоа албанчиња да тепаат македончиња заради случајно плукање на патика или за опцуена мајка се многу поинакви од последиците после напад со верска конотација. Во првиот случај детето кажува дома дека се испцуло со албанчиња, овие го зачукале и затоа е модро. Може да пријават, може да не пријават, може дури и дополнителен ќотек да му удрат.
Во вториов случај детето си доаѓа дома и кажува на родителите дека го нападнале албанчиња, го тепале и го терале да рецитира инцестоидизми од куранот, неговите родители ги фаќа страв, пријавуваат во полиција, го запишуваат во друго училиште...некои и се отселуваат. Имаме примери, колку и да звучи екстремно, баш тоа се случува. Тие 14 годишни деца обработуваат агенда, без разлика дали се свесни. Пораката од ќотекот е наменета за нивните родители, малите тепачи се само наивни поштари кои им пренесуваат на родителите на тепаните дека не се добредојдени на туѓа територија.

За Вот.

Ова Берик што ти го напиша за некупувањето кај Албанци, е пракса кај нив долго време. Тие не само што не купуваат од продавниции чии споственици се Македонци, туку и производите кои ги купуваат гледаат да се од Турско (најчесто) прозиводство пример, само не македонско. Ова го имам забележано.

Планирав да ги читам сите постови па после да реплицирам но ова не можев да ја прескокнам......
Ова е факт дека поим си немате, вие живеете во паралелен живот, џабе глумете интелигентни, сакам да знам дали има суперлатив за демагогија за вас, ТОТАЛНО вие е измиен мозокот, затоа викате дека нас албанците родителите не учат од мали нозе, се гледа дека вас ве учат со исламофобија односно албанофобија.......
Самиот ти со примерот на исламофобиа сакаше да укажеш дека се врши неправди наоколу светот...........

Ќе влеземе во било која албанска продавница, ако над 70 % од производите не се од српско+македонско потекло јас рака сечам........

А јас имам сведоци кои биле да промовираат производи од албански фарми, а македонскиот продавач јасно му викал - јас од шиптарррр не купувам...
Затоа мерките на Берик не се потребни додатно, тие веќе се во сила.....
Дали има некоја македонска продавница производи од Косово или Албанија????? НЕМА!!!!

Дечко ние не користиме производи од човечко потекло,мислам ако ме сфаќаш што ти зборам.

Да да, знам, вие децата знам како ги употребувате.....

Планирав да ги читам сите постови па после да реплицирам но ова не можев да ја прескокнам......
Ова е факт дека поим си немате, вие живеете во паралелен живот, џабе глумете интелигентни, сакам да знам дали има суперлатив за демагогија за вас, ТОТАЛНО вие е измиен мозокот, затоа викате дека нас албанците родителите не учат од мали нозе, се гледа дека вас ве учат со исламофобија односно албанофобија.......
Самиот ти со примерот на исламофобиа сакаше да укажеш дека се врши неправди наоколу светот...........

Ќе влеземе во било која албанска продавница, ако над 70 % од производите не се од српско+македонско потекло јас рака сечам........

А јас имам сведоци кои биле да промовираат производи од албански фарми, а македонскиот продавач јасно му викал - јас од шиптарррр не купувам...
Затоа мерките на Берик не се потребни додатно, тие веќе се во сила.....
Дали има некоја македонска продавница производи од Косово или Албанија????? НЕМА!!!!

Што лупаш бе глупости.

Кажи некој квалитетен производ од Албанија и територијата Косово?????

Ете Албанија има море, и има доста МАкедонци кои одат на одмор таму.

Ако има квалитет, ќе има и купци.

Ама ти не си научен на тоа, тебе те учат у џамија д ане плаќаш струја, да не бидеш лојален на државата, да бидеш муслиман, да купуваш од твоите макар и од кал да е итн..

Ти велат во џамија дека Македонија не е ваша, туку на МАкедонците и немате потреба да го правите горенаведоното.

Што само се бламираш, не ми е јасно.

Веќе десетина пати го споменувам примерот кога мене со двајца другари не фатија до градската библиотека - мојот другар заврши со скршен нос, тепањето сопре благодарение на едни возрасни албанци кои случајно биле близу..........
Бевме во полиција - ништо не можеме да правиме - , не прашеа дали ги знаеме, замислете!!!!!!

Ништо, тие се бореле за Голема Македонија, нивните по дома ги учеле така, од мали нозе......фер е, цивилизација тепа племе........

Каков народ, такви медиуми, вие не заслужувате подобри, едно Косово кое е 4 год. независно има по јаки и по независни медиуми..........
Успеават да ви го мијат мозокот, а колку сте интелигентни, се чудам........
Веста за детска тепачка успевате со цел памет да го јадете како војна за територија или некаква стратегија, а самите пишувате примери каде кажувате дека им ги кршиме дуќаните на искривените кога доаѓат кај нашето маало или, село, или град.......

Кога возрасен фрли молотов коктел пред амер. амб. ништо не се случи, пијан бил, гледал филмови, бил зомбифициран, бил хипнотизиран, важно случајот заташкан.........

Како немало квалитетни производи од Косово.На пример:
Производ-паштета,
Состав-човечки изнутрици,
Земја на потекло-Косово у пизду материну,
Произведува и полни-Жута куча безброј.

Што лупаш бе глупости.

Кажи некој квалитетен производ од Албанија и територијата Косово?????

Ете Албанија има море, и има доста МАкедонци кои одат на одмор таму.

Ако има квалитет, ќе има и купци.

Ама ти не си научен на тоа, тебе те учат у џамија д ане плаќаш струја, да не бидеш лојален на државата, да бидеш муслиман, да купуваш од твоите макар и од кал да е итн..

Ти велат во џамија дека Македонија не е ваша, туку на МАкедонците и немате потреба да го правите горенаведоното.

Што само се бламираш, не ми е јасно.

:facepalm: Немале квалитет, браво бе........
--- надополнето: 29 јуни 2013 во 18:57 ---
Како немало квалитетни производи од Косово.На пример:
Производ-паштета,
Состав-човечки изнутрици,
Земја на потекло-Косово у пизду материну,
Произведува и полни-Жута куча безброј.

Не не, вакви филмови не се произведуваат во Косово......па и не се уште филмови, само илузии на пропаднати и гнасни умови.......

:facepalm: Немале квалитет, браво бе........
--- надополнето: 29 јуни 2013 во 18:57 ---

Не не, вакви филмови не се произведуваат во Косово......па и не се уште филмови, само илузии на пропаднати и гнасни умови.......
Тебе гарант Пердју те викаат другарите.

што се не прочитав на темава, али ниеден од браЧава не го осуди ова.
се прашувам зошто е тоа така :confused:
--- надополнето: 29 јуни 2013 во 19:01 ---
Абе ватерполист, наброј по еден производ од Шкиприја и Косове.
има бре, фалс орбит ;)

што се не прочитав на темава, али ниеден од браЧава не го осуди ова.
се прашувам зошто е тоа така :confused:
--- надополнето: 29 јуни 2013 во 19:01 ---

има бре, фалс орбит ;)

па темава не е отварана за да се осуди настанот, не сакав да одам офтопик...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom