hEnDo
すべてのメンバーを尊重する
- Член од
- 17 април 2012
- Мислења
- 2.541
- Поени од реакции
- 4.767
Иако ги немам играно сеуште, Bioshock Infinite и Metro Last Light изгледаат како одлични кандидати за твојава потреба, и двете беа високо оценети за атмосфера и приказна.Игра некаква било каква со добра приказна и нешто така поново ??
Стварно ти се допадна приказнава?
Bioshock Infinite ја пројдов ама оваа другава не... Фала за предлогот ќе имам што да играм деновивеИако ги немам играно сеуште, Bioshock Infinite и Metro Last Light изгледаат како одлични кандидати за твојава потреба, и двете беа високо оценети за атмосфера и приказна.
Стварно ти се допадна приказнава?
Ја пробав и бев разочаран, како фан на акции авантури морам да кажам дека беше предосадна, секој левел исполнет со трчање 5 секунди додека не стигнеш во широката просторија каде што мораш да се тепаш 20 минути со исти најдосадни непријатели... џабе е тоа што Deadpool е џвер лик кога играта е катастрофа... ова го пишувам за некој што веќе ја нема пробано па да не се зезне иако немора да значи, има некои накои им се допаѓа играва, разни вкусови и сличноНе е нешто посебно али забавна,исполнета со хумор и се врти за 6-7 саати ако си фан на акции авантури не е лоша
Знам дека ги нема многу, но кажете некоја Western игра како Gun и Call of Juarez
фала на предлог ама мн мн староDesperados: wanted dead or alive стара е ама многу добра
Знам дека ги нема многу, но кажете некоја Western игра како Gun и Call of Juarez
ја свртев....Новата Call of Juarez ја проба???
фала на предлог ама мн мн старо
Некое поново rpg како Skyrim,Kingdom of Amalur,DaO,Witcher Assasins of Kings или некоја добра игра во трето лице како Mass Effect 3,Spec Ops the Line,Devil May Cry?
Gothic 4 - ArcaniaНекое поново rpg како Skyrim,Kingdom of Amalur,DaO,Witcher Assasins of Kings или некоја добра игра во трето лице како Mass Effect 3,Spec Ops the Line,Devil May Cry?