Колку реално сакате оралка? (и општо за орален секс)

P

parvati

Гостин
Само што гу отфори тему дојде ми водичка на уста
знаеш оној фффффп
као што се дешава кд ке едеш лимон
Лиге ми праите еј
Оралка реално да, увек и до јаја
Обожаам дунде лижопичесто, обожаам и кд она мене ми га праи тој, обожаам шеесдевет, обожаам сфакако само да е влажно
Тема е куромидизалка

Hiryu

H+
Член од
5 мај 2013
Мислења
674
Поени од реакции
848
дали ако си имал само орален секс си уште невин ? :)
Невин си до смрт ама немај мака.

Значи класика мора да има коитус за да влезеш во листата на виновници али и со оралка се проаѓа денес нели поради изместувањето на стандардите*

* Значи невиност можеш да изгубиш и при коитус со ауспух ама тоа не го препорачуваат ниту либералниве радикали или можеби и грешам.

M

Muranyi

Гостин
Не е значи. А анален секс ли е?
Ајде вака ќе направиме-сега јас сум на ред да поставам прашање,па наредна прашај ме ти.Чисто колку да се испочитуваме меѓусебно и да не се чувствувам дека сум на обвинителна клупа:)

Дали дотичниот дечко,доколку имал орален секс но строго тој бил во активна улога,односно тој ја задоволувал девојката,а не добил ништо за возврат,технички ти ќе го сметаш дека не е повеќе невин?
Мислам,очигледна е намерата,а јас сум прилично убеден дека тој не добил ништо,туку прифатил да лиже за да може да се фали на другарчињата дека повеќе не е невин и да си го буста сопственото его.

Но,без разлика на намерите на дечкото(најверојатно се работи за дете и типичен пример за љунфер),тој сеуште е невин без разлика дали имал орален секс.Не ги разбирам модерниве фенси претстави на децава за сексот,не е важен воопшто квалитетот туку намерата е што поголем број на партнерки,макар и сето тоа да и филувано и измислено и без разлика за каков секс се работи.Па според нивните критериуми,со оралниот секс ја губат невиноста,можеби утре ќе излезе некоја нова мода со секс преку облека да изгубат невиност.

Се знае што се подразбира под секс,секако дека предигра не е на одмет туку баш е добредојдена но доколку нема коитус,сексуален чин каде што мажот пенетрира внатре во жената,тогаш тоа се тинејџерски илузии за сексот.Кога ќе има таков секс,тогаш може да се пофали дека не е повеќе невин,штом му е тоа толку важно.Ова е мое мислење,не мора да значи дека сум во право гледано низ твоја призма,бидејќи секој си има претстава што за него претставува сексот.

Не верував дека ќе ме земеш здраво за готово,сексот е секс без разлика во кој облик,дали орален,анален,без разлика.Твоето прашање се сведува на следново-Дали чаденото пилешко е пилешко?Нареден пат ќе бидам посериозен:)

Член од
29 декември 2012
Мислења
275
Поени од реакции
480
Другар не сум дете и ако толку те интересира само таа ми го пушеше а јас ја држев за репче и го одредував ритмот така да не ти држи вода муабетов . :D

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Другар не сум дете и ако толку те интересира само таа ми го пушеше а јас ја држев за репче и го одредував ритмот така да не ти држи вода муабетов . :D
И сега за кого прашуваш дали имал секс, за тебе или за неа?

Kajgana Shop

На врв Bottom