A
AnFem
Гостин
toa veke ti e neguvan maz so sekoja devojka ke go saka !
Јас нема. Бегам од такви како вампир од крст.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
toa veke ti e neguvan maz so sekoja devojka ke go saka !
dobro neguvanite zeni baraaaat i dobro neguvani mazi za tebe neznam ke kazam vkusoviЈас нема. Бегам од такви како вампир од крст.
Во право е дечково остај ти, за кремац да бидеш мора ташна да носиш инаку кај ќе го ставиш кремот.Јас нема. Бегам од такви како вампир од лук.
abe brat ja sum doktor , ne sum klosariste ebago moram da si gi neguvam moite race jbg ubava profesija sum si odbral mazno dete sum , gledano , gradsko za ostali i tebe neznamВо право е дечково остај ти, за кремац да бидеш мора ташна да носиш инаку кај ќе го ставиш кремот.
На селото мислиш?abe brat ja sum doktor , ne sum klosariste ebago moram da si gi neguvam moite race jbg ubava profesija sum si odbral mazno dete sum , gledano , gradsko za ostali i tebe neznam
Теши сеbolje prv u "selo" nego posleden u "grad" pozdraf
не се теше вистината ја зборува постот му е на место и така е, а и што има лоша во тоа и ако е ветеринар баш убаво се гриже за живот а што е битно дали е за луѓе или животни сепак е благородна професија
За која вистина зборуваш?не се теше вистината ја зборува постот му е на место и така е, а и што има лоша во тоа и ако е ветеринар баш убаво се гриже за живот а што е битно дали е за луѓе или животни сепак е благородна професија
Градски човек не се станува со факултет за доктор ,крема, депилација, кондоми,лабела, ташни туку се раѓа.А дали е прв или последен некој најди ја табелата па извести ме да се побарам каде сум. Поздрав и доста е од мене се заприкажав без потреба.зборам за постот со град и село
И јас цел живот бегам од такви, ама секој негуван не значи дека е кремец. А за кремци да не правам муабет, нив ни на километар не можам да ги поднесам.Јас нема. Бегам од такви како вампир од крст.
abe brat ja sum doktor , ne sum klosariste ebago moram da si gi neguvam moite race jbg ubava profesija sum si odbral mazno dete sum , gledano , gradsko za ostali i tebe neznam