Кремци?

Во право е дечково остај ти, за кремац да бидеш мора ташна да носиш инаку кај ќе го ставиш кремот.
abe brat ja sum doktor , ne sum klosariste ebago moram da si gi neguvam moite race jbg ubava profesija sum si odbral mazno dete sum , gledano , gradsko za ostali i tebe neznam

на доктор му се негувани раците и без крем баш докторите се тие кои имаат мази нежни раце и тоа без крем да користат:)

не се теше вистината ја зборува постот му е на место и така е, а и што има лоша во тоа и ако е ветеринар баш убаво се гриже за живот а што е битно дали е за луѓе или животни сепак е благородна професија

не се теше вистината ја зборува постот му е на место и така е, а и што има лоша во тоа и ако е ветеринар баш убаво се гриже за живот а што е битно дали е за луѓе или животни сепак е благородна професија

Кој пост му е на место? Оној дека жените сакаат мажи кои личат на жени или оној за градот и селото? :P

За која вистина зборуваш?

Цел опис што го даде за кремци и ташни мене само на едно ме асоцира:sneaky: така да секој со свој ум.

зборам за постот со град и село
Градски човек не се станува со факултет за доктор ,крема, депилација, кондоми,лабела, ташни туку се раѓа.А дали е прв или последен некој најди ја табелата па извести ме да се побарам каде сум. Поздрав и доста е од мене се заприкажав без потреба.:sleep:

Јас нема. Бегам од такви како вампир од крст.
И јас цел живот бегам од такви, ама секој негуван не значи дека е кремец. А за кремци да не правам муабет, нив ни на километар не можам да ги поднесам.

abe brat ja sum doktor , ne sum klosariste ebago moram da si gi neguvam moite race jbg ubava profesija sum si odbral mazno dete sum , gledano , gradsko za ostali i tebe neznam

За тебе од авион се гледа дека си градско дете. Се познава по начинот на изразување, по културата која ја демонстрираш, по тоа што слушаш Цеца.

Нема поградско дете од тебе на форумот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom