Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
14 април 2012
Мислења
32.530
Поени од реакции
66.066
Моментот кога фанови на Челзи се прават дека имаат поголемо инсајд инфо од Мигел Делани :pos: Читајте од горе надоле

Miguel Delaney @MiguelDelaney
Moyes claiming he got the call early May, then.
1h

Mo @BlueMo1905
@MiguelDelaney After being rejected by Mourinho I take it. Pep, Hazard & Jose, 3 rejections in the past 12 months, Ouch.

@BlueMo1905 United actually 'rejected' Mourinho. Minority of board wanted him. Majority thought he'd be uncontrollable...

@BlueMo1905 ... Mendes desperately pushing for the job in May, despite Chelsea agreement.

Ми го снема постот, ќе пишам накратко, не значи дека ако нема по Дејли Мејл дека сме пасивни на пазаров. Ви текнува трансферот на Џонс како се оствари? Имаше по весници? За РвП колку се чекаше да е официјално?
За Кагава за да се одобрат документите за миграција, за Заха за да го одобрат трансферот + позајмицата?

Не е тоа дај земи и собери, има милион формалности.

А и испаничени сте ко да имаме 10 играчи све на се а тоа не можеш на новиве и бројка да им дадеш. Со оглед на тоа дека не си замина никој а имаме уште едно крило и бек, треба само уште еден двајца у средина и спремни сме.

Како да сум се вратила во 2006 и да ги читам рандом фановите на Ман Утд како Челзи го зеле Балак, Шева и Ешли Кол а ние некој си Керик од Тотенхем и ќе сме се бореле за УЕФА куп.

"Проблемот" сега е што не само што Челси се засили квалитетно, туку се повеќе се намалува разликата меѓу првите 5-6 тимови, и секој може да победи секој... Плус имаме нов менаџер, прв пат по 26 години..
Не паничиме, туку едноставно, периодов ми личи на многу трансфери кои беа изгледни кај нас, па не се остварија...
Нас ни е потребна креатива, повеќе опции, подобро за нас...
Уште еднаш ке повторам, стварно не ми е јасно зошто Стротман не трга на подготовки со нас...
Дечкото сака у ПЛ, нас ни е потребен таков играч, цената не е проблем...
Според Дејли, ама Телеграф, најверојатно ке се оствари најмалку посакуваниот трансфер од моја страна, ке се "засилиме" со Бејнс...
Друго нешто што не можам да сфатам е зошто нашиве не тргаат по Жулио Цезар за втор голман...
Де Геа може само уште повеќе да се развие покрај него... Линдегард не е Јунајтед материјал сега за сега, а Арсенал се обидува да го купи за смешни 1.5 милиони фунти... Кутија кекс...

Ке повторам, не паничиме, туку сите овде би биле посреќни кога тимов би тргнал на подготовки со Тиаго и Стротман in the bag ...

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
"
Друго нешто што не можам да сфатам е зошто нашиве не тргаат по Жулио Цезар за втор голман...
Де Геа може само уште повеќе да се развие покрај него...
Цезар не ги исполнува критериумите за да биде голман на Јунајтед

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.387
Поени од реакции
7.639
Thiago has turned down an offer from Real Madrid for Manchester United & deal is expected to be completed imminently. [sport]

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
абе нормално дека ќе беше подобро, сите го знаат тоа, нема да ти негира никој само тоа викам не е купи нешто од Тинекс и носи го дома. Една глупа грешка може да те чини трансфер. Ама ви викам има утакмици и после турава на истокот.

Жулио Цезар има плата како Де Геа и Линдегард заедно, не знам дали гледате дека иде СП следната година , ќе сака да е прв голман, лани го барале Арсенал, ете, не сакал ни да ротира со Шчежни.
Епа не може веќе ротации, Давид си е бр. 1, Линдегард ако не чини, Џонстон и Амос си се тука. Може е малце спор, малце повеќе ама барем не се буни за на клупа.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.530
Поени од реакции
66.066
Цезар не ги исполнува критериумите за да биде голман на Јунајтед
Вторава полусезона ја избрани во одлична форма за QPR... така да, за втор голман, мислам дека е одличен...

Ме мрзеше да барам податоци за неговата плата...

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Вторава полусезона ја избрани во одлична форма за QPR... така да, за втор голман, мислам дека е одличен...

Ме мрзеше да барам податоци за неговата плата...
Абе не е ПЛАВУША/Кељав не е за платата

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
На твитерот го имате Мојс како се преслака у пижами :icon_lol:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Од тоа што го прочитав на последните 3-4 страни, ме бендисуваат 3 работи : Преговорите со Нани(y) (не ми се дава тоа дете, па последно да е), вклучувањето на Заха (кој ако се покаже како треба мислам дека Мојс сериозно ќе го има во план) и Јанужај во турата (супер е што малиот постепено го инфилтрираат во првиот состав, оваа сезона очекувам барем во куповите да игра повеќе).
Не ми се свиѓа единствено, а и чудно ми е што ниту Варела, ниту Вермајл како десни бекови не се дел од поставата. Не знам што планира Мојс со Фабио (во поглед на позиција), ама мое мислење е дека барем еден од двајцата што ги спомнав требало да биде повикан.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Од тоа што го прочитав на последните 3-4 страни, ме бендисуваат 3 работи : Преговорите со Нани(y) (не ми се дава тоа дете, па последно да е), вклучувањето на Заха (кој ако се покаже како треба мислам дека Мојс сериозно ќе го има во план) и Јанужај во турата (супер е што малиот постепено го инфилтрираат во првиот состав, оваа сезона очекувам барем во куповите да игра повеќе).
Не ми се свиѓа единствено, а и чудно ми е што ниту Варела, ниту Вермајл како десни бекови не се дел од поставата. Не знам што планира Мојс со Фабио (во поглед на позиција), ама мое мислење е дека барем еден од двајцата што ги спомнав требало да биде повикан.
Варела беше на Превенство до 20 год.. Му треба одмор :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Варела е уште на Светското во Турција, треба да играат 1/2 финале, или играле, појма неам точно. :)

Edit: Вечер играат во 20:00 со Ирак. :)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Ја се заебавав ама работава за Стротман и Рома била сериозна:eek:.Абе ќе се отруем еј,да дочекам една Рома да ни лапне играч пред нос,едноставно не ми се верува:facepalm:.И ајде сеа која е логиката за нас не бил на продажба за нив бил.Или не смо биле упорни или он не сакал да игра кај нас,друго објаснување нема.

B

BooBojan

Гостин
Може да си тупиме ама Џену најдобро ги знае тие инсајдерските работи од клубот.Се ми се чини како овие новиве административци од ВМРО е.
На платен список е,не оди на работа ама добро знае што се случува и си зема плата.:)

Дали треба да почне да црта за да разбереме.Тие се работите околу клубот.

Сите велат дека се работи со зголемен интензитет.Досега сме немале случај како Тиаго.Скоро и да немаме соработка со нив.
Освен таму купување на Жорди Кројф,и преговори околу Бекам и Роналдо.
Па нормално е тешко да одат преговорите.
Стротман мислам дека е на копче,кога сакаат можат да го сликаат со нашиот дрес.

Се мислам дека ова е масло на газдите,кои внимаваат на секој можен детал,за клубот.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
MUFC haven't bid for Strootman (they contacted PSV though) exactly cause they are totally focused on Thiago.

Значи дека го сакаат Тиаго по секоја цена и ова кажува многу. Поготово дека не им бил/беше Стротман примарна цел.

Kajgana Shop

На врв Bottom